Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloblo

wcześniak w Łodzi

Polecane posty

Gość bloblo

moja siostra właśnie urodziła wcześniaka w I.C.Z.M.P.w Łodzi.Czy jest ktoś kto ma doświadczenia z oddziału intensywnej terapii wcześniaka w tym szpitalu?Albo wogóle ktoś komu urodził się wcześniak?

hej ja bylam wczesniakiem urodzilam sie pod koniec 6 mc ciazy i wazylam ledwo ponad 1,20 kg ale to bylo 5 lat temu i inne byly metody postepowania i dzialania....urodzilam sie w szpitalu na przyrodniczej.....

Gość hej donatka
urodziłaś się 5 lat temu????????? Niesamowicie zdolnym i elokwentnym dzieckiem jesteś.................

Gość malwina*
hej ja jestem z gdanska, moj synek urodzil sie na poczatku 7 miesiaca. byl strasznie malutki i slaby (nie mial jeszcze zupelnie wyksztalconych pluc) dluuuuuugo lezal w szpitalu :( lekarze nie dawali mu zbyt duzych szans (powiedzieli mi to prosto w oczy zebym sie nie ludzila!!!!!) a teraz ma 4 latka i jest najukochanszym dzieciatkiem na swiecie :):):):)

Gość majowka
witam! termin mam na maj 2006, ale moje dziecko pcha sie na swiat juz teraz. Moja ciąza trwa 31 tyg, czy ktoras z Was w tym czasie urodziła, albo czy wiecie cos na temat takich dzieciaczkow? bardzo prosze o odpowiedz