Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość biedna ojoj
Ojoj tobie to chyba w szczegolnosci zal dupe sciska,ze nie ma cie na tamtym forum bo cos nie mozesz sobie odpuscic.Biedactwo nikt cie nie lubi

Gość do biednej ojojoj
jakbym miała taką dużą dupę jak ty to by mnie żal ściskał

Gość biedna ojoj
No tak poziom twojej wypowiedzi powalil mnie na glebe hehe ciekawe skad wiesz jaka mam dupe masz jakies kompleksy?

Nivea z Tobą zrobiłam tak. Skoro byłą na liście, ale jakimś cudem nie mogłaś wejść na forum to Cie po prostu z tej listy usunęłam. Napisz mi czy dostałaś maila z info o usunięciu.

o usunieciu nie dostalam ale za pozno sie skapnelam ze wysylalas mi zaproszenia na gazeta.pl i jak juz to zobaczylam to wtedy juz sie nie dalo wejsc

Gość germanistka

Gość obrońca
praw zwietząt się znalazł

Gość niezydentifkowana...
Dziewczyny, jestem na tamtym forum, jest fajnie, ale proszę Was bardzo o to zakończcie ten temat, wpadłam tutaj tylko na chwilę sprawdzić co z Niveą i xyz, te dziewczyny na początku mi spasowały no ale teraz już mam mieszane uczucia (bez obrazy). Jok3r pszepraszam Cię bardzo że bez Twojej wiedzy pytałam te 2 dziewczyny czy dostały zaproszenia. Nie chciałam Cię szykanować. Nie myślałam że się tak oburzysz tym. Trudno:). Nie chcę wprowadzać zamętu tutaj i tam:) dlatego zostanę niezidentyfikowana, lecz nie będę więcej pisać. Dobrze, że jok3r nie chce się tutaj z powrotem przenosić bo ja równiez nie. Tam możemy sobie spokojnie poplotkować, nikt na nas nie napadnie jak tutaj:) Pa:) 🌼 Pozdróffffka

a co ja takiego napisalam? poprostu czekam nazaproszenie ktorego nie dostalam wtedy co wszystkie osoby ktore wtedy dostaly .. bo mnie nie bylo na forum !!! i jak mam sie czuc?

do Misia-Patysia: Czy mogłabyś podać e-mail do tych województw? Bo z tego co pisałaś, to fajne rzeczy ci przysłali... ;) Ma może któraś adresy od girm, ktre przysyłają próbki PERFUM?! Ja baaardzo kocham perfumki ;p

Ja dostałam fajną próbkę perfum od L\'ambre. Ich strone łatwo znaleźć w googlach

Aha i dostałam jeszcze perfumiki od Yves Rocher w formie chusteczek nasączonych perfumikami :) 🌼

Gość niezidentyfikowana...
Łamię słowo, bo pisałam, że już nie będę wyrażała swoich opinii jednak muszę Ci odpisać, nie mogę pozostać obojętna. Myślę, że albo robisz coś źle, że niepotrafisz wejść na nasze nowe forum ,albo po prostu jest coś nie tak u Ciebie z systemem (nie wiem czy tak może być). Może jok3r nie powinna sobie zapszątać głowy Twoim problemem, z tego wynika, że już nic się nie da zrobić...:( przykro mi. Jok3r pisze żebyś miała pewność że jestem jedną z Was przeczytałam Twoją wypowiedź na Twoim forum:) 🌼 Ps.: poprawię się:)

do PATRYCJI województwa niestety nic już nie przesyłają, napisałam chyba do wszystkich io odpisali że skończyły im sie gadżety przewidziane na ten rok, ale smiało możesz napisać do Gdyni, bo z tego co wiem to przysyłają folder, naklejki, pocztówki, mapę. (dostałam wczoraj)

Gość niezidentyfikowana...
Dziewczyny proszę skończmy ten temat:) Z góry dziękuję:)

Gość szukam próbek karm dla pieska
Szukam jakiś adresów, firm, które wysyłają darmowe próbki karmy (suchej lub mokrej) dla pieska i kotka.

Gość odnośnie karmy
Kilka stronek wcześniej ktoś podał duuużo linków.Trzeba tylko troszkę poszperać.

Gość walunia24
HEJA! Dzisiaj dostałam kolejną nagrodę z Prizee - płyte dvd z filmem "za szybcy za wściekli"- właśnie skończyłam oglądać , film świetny !! A to małe info dla tych którą chcą się wciągnąć w nasze gierki: Za jedną grę zarabiasz minimum 0.01 euro, a jak uśmiechnie się do Ciebie szczęści to zarobisz znacznie więcej, tak że na dzień wychodzisz min. 0,2 euro. Zapis jest bezpłatny. Aby się zapisać kliknij: http://www.prizee.com/?refer=ciepeche i po pierwsze zmienic jezyk strony na angielski na samej gorze potem nalezy wcisnac Register now. Następnie uzupełniamy: - Choose your User Name: twój nick - Choose your Password: hasło - Confirm your Password: powtórz hasło - Your E-mail address: twój adres e-mail - Your Country: wybierz Poland - If you've discovered Prizee through a player, indicate his/her User Name: ciepeche Codziennie na stronie domowej Prizee mamy do dyspozycji kilkanaście gier. Wygrywamy na początku 0,15 - 0,30 Euro dziennie, chyba że Fortuna Cię lubi - wtedy można wyciągnąć do kilkudziesięciu Euro! Przy tym nic nie tracimy i mamy prawdziwą przyjemność, bo gry są ciekawe, a Prizee bardzo dba o atrakcyjność portalu oraz o to, by dostarczyć dodatkowych możliwości zwiększania zarobku. Wygraną możemy otrzymać czekiem (10,15,20 Euro) lub wymienić na prezenty (od drobiazgów, sprzętu CD, DVD, MP3 po sprzęt AGD-RTV). I czeki, i prezenty bez problemu wysyłają do Polski. Możesz je zobaczyć w dziale Gifts (po lewej stronie). Pamiętajmy: Im dłużej gramy tym nasze wygrane są większe!!! POZDRO DLA WAS

Gość a w jakim języku ten film
Ciepeche-czemu włazisz na siłę.My nie chcemy tu Cię sponsorować. Może poprosisz o wejście na prywatne Forum.Na pewno by się ucieszyli!