Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda zdesperowana

UTRATA DZIEWICTWA

Polecane posty

Gość zasmuucoonaaaa
Dziewczyny pomóżcie! Mam 16 lat i nigdy tego nie robiłam. Kiedyś gdy pojechałąm z kumpelą do miasta przegrałam zakłąd i miałam mówić wszystkim chłopakom jakich poznamy, że już to robiłam... Poznałam wtedy mojego obecnego chłopaka a on cały czas myśli, że nie jestem dziewicą... Jesteśmy razem 3 miesiące i nie wiem co mam zrobić...???

Gość Betiko
O matko...dzieci. Jak Cie kocha to napewno zrozumie ja byłam z moim chłopakiem 2 miesiace kiedy wyznalam mu prawde ze jednak nie mam prawa jazdy a teraz jestem w trakcie kursu i nawet mi tego nie wypomina. Dziewictwo to inna sprawa bo może Twoj chłopak droga nitko22 nastawil sie ze podczas waszego pierwszego razu pójdze jak z płatka i nie bedzie żadnych problemów typu krawawienie , ból itp, także lepiej mu o tym powiedz i to w miare szybko zanim zechce się wam seksić:)

Gość marta22247
mam pytanie: czy mozna zajsc w ciaze kochajac sie w prezerwatywie i nie przebijajac blony??? czy to w ogole mozna nazwac seksem jesli sie jej nie przebije??? a co jesli prezerwatywa pekla??? prosze o szybka odpowiedz!!!

Gość zanciaaaa
kochana nawet gdyby nie bylo prezerwatywy a czlonek by chociaz delikatnie wszedl w ciebie plus do tego wytrysk to moglabys ajsc w ciaze...ale skoro byla prezerwatywa to nie masz sie czego obawiac:):) pozdrawiam

Gość krysiamysia7
mam 18 lat i jakies 2 miesiace temu mialam swoj pierwszy raz, stracilam chyba sporo krwi i przez kolejne 3 dni PO tez mi leciala pryz sikaniu... ale bardziej niepokoi mnie to ze przy 2gim razie mialam tak samo! czy wy tez tak mialyscie i czy to jest normalne??

Gość kamalaa
a ja stracilam dziwictwo chyba z wibratorem,masturbowalam sie i wkladalam sobie coraz to szersze przedmioty bedac dziewica,szczerze mowiac to glupia bylam,bo nie chcialam byc dziewica i robilam to specjalnie,zeby zablysnac chlopakowi,ze juz jestem doswiadczona.Troche mnie tam w srodku bolalo,ale robilam to po malu i czesto,wiec moja pochwa sie przyzwyczaila.Jak uprawialm sex to nie czulam bolu,tylko troszke krwi polecialo,ale nieduzo,pozniej przyznalam sie facetowi,ze jednak bylam dziewica to i tak nie uwierzyl,stwierdzil,ze niezle sie kochalam,na pewno nie bylam dziewica

Gość tajemnica_czarnego_aniola
Czesc dziewczyny! mialam napisac kiedy to zrobie, wiec pisze:) Niestety sie zmienilo u mnie duzo i juz nie jestem z tym chlopakiem co wczesniej, bo okazal sie niezlym dupkiem... Nawet dobrze ze tak sie stalo, teraz jestem ze starszym o kilka lat... No wiec prawie nic nie bolalo, tylko troszeczke, krwi hmm nie bylo, jedynie kilka kropeczek koloru rozowego, za to pozniej tzn na drugi dzien krew leciala i kurcze....do tej pory chociaz, chociaz juz minal tydzien, z tym ze od wczoraj to raczej jest okres.... a po za tym to wsztyko dobrze :) napewno sie nie zrazilam tym i z checia to powtorze ;D

Gość Milena 16
Ja wczoraj miałam pierwszy sex z moim chłopakiem. Nawet nie myślałam, że może być tak dobrze. Ale to chyba zasługa mojego faceta. On ma 24 lata i już ma doświadczenie w tych sprawach. Długo mnie pieścił, zrobił mi taką minetkę, że normalnie odlot, i dopiero wtedy zaczął wkładać ,no wiecie co. To było takie niesamowite uczucie, bo jeszcze nie skończył mi się orgazm a on już był w środku i bardzo mocno go czułam. Bolało, nawet mocno, ale jednocześnie było cudownie. Potem leciała mi krew, ale nie bardzo mocno, no i mój Misiek był taki czuły.

dziewczyny mam problem :( nie wiem co sie dzieje... Wczoraj jak sie piescilismy i gdy wyciagnal palce z piczki spotkala nas niespodzianka... KREW :/ nie wiem oco chodzi z tym bo przeciez dziewcistwa dwa razy nie da sie stracic.... dzisiaj mam lekko brazowa wydzieline, prosze pomozcie mi. miala ktoras z was cos takiego?? Ps co do stosunku to czasami sie zastanawialam czy jest we mnie czy nie;D hehe

Gość marta22247
a ja mialam ostatnio wielka schize juz myslalam ze jestem w ciazy a w tym roku matura wiec co ja bym zrobila:/ na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo;) przy okazji pozanalam sie na chlopaku ktorego kochalam-w zwiazku chodzilo mu tylko o seks a gdy mu uleglam powiedzial "ze powinnismy zostac przyjaciolmi"... tak wiec dziewczyny zastanowcie sie zanim zrobicie cos glupiego.... bo pozniej mozecie tego zalowac;(

ehhh no tak sa tcy kolesie... :| byle by przeleciec i tyle... hmm mam dziwne pytani, ile zyja plemniki?:P hehe nie wiem jak skonstruowac to pytanie, ale mysle ze wiecie o co mi chodzi:P

Gość Ważne
mam pytanie. czy błonę można przebić palcami?

Gość możnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Chyba tak. bo ja raczej mialam tak przebita...

Gość jesteście beznadziejne
dziewczyny, czytam i czytam i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać? ciągle piszecie o przebiciu błony, jest to tak absurdalne, że aż mi się nie chce wierzyć przecież wszystkie macie okres, prawda? nie zastanawiałyście się nigdy, w jaki sposób wydobywa się z was krew miesiączkowa, skoro wasze pochwy są szczelnie zarośnięte błoną, która wymaga przebicia? wydaje mi się, że połowa z was nie ma pojęcia co to jest błona dziewicza, jaką ma budowę, jak wygląda i gdzie się znajduje, a za seks się bierzecie, nie mając podstawowych informacji, ręce opadają po prostu...:)

Gość dziewica.......
Dziewczyny jak mam przygotować się do współżycia, chcę tego z miłości , nie tylko dla seksu, boję się pierwszego razu, czy muszę rozebrać się całkowcie czy być w jakieś koszulce, jaka pozycja jest wygodna , żeby wszedł we mnie, jak długo to trwa, żeby poczuła tę przyjemność.

Gość unoszę...................

POMOCY!!! Dziewczyny mam 16 lat, wczoraj chlopak sposcil sie we mnie!! Nie wiem co mam robic?! Boje sie ze jestem w ciazy:( A wtedy matka by mnie z domu wywalila. Sprawdzalam w internecie i niby mam dni nieplodne... Czy one nie klamia??! Prosze pomocy!!

Gość gogooo
a który to dzień cyklu i jakie długie masz cykle/

Wiesz cja wyjwchalam za granice z okresem mam roznie bo mialam 1 pazdziernika(ok.7 dni) i 25 pazdziernika (6dni) wiec czekam ze kolo 25 bede miala okres a jak to sie stalo to wycodzi ze ok. 14 dzien cyklu. (mam ok 31dni) kurcze boje sie ;( Moze na moje gg zagadasz?? 13211068

Jej odpiszcie mi!!!!!!!! plisssssss

jej pomozcie mi plisss!!

Gość krwawienie po stracie dziewict
hej, ja mam pytanie co do tego krwawienia, bo tydzień temu straciłam dziewictwo. też dużo krwi poszło, a teraz przez cały tydzień codziennie mam odrobinę zabrudzone krwią majtki. normalnie poszłabym do ginekologa, ale jestem za granicą, więc sytuacja jest utrudniona. wiem, że ranka goi się przez dwa tygodnie po przerwaniu błony, ale czy takie krwawienia są normalne?

Gość dygotka
Przeczytałam to wszystko i sama nie wiem co o tym sądzić... :/ Jestem dziewicą. Mam dopiero 17 lat. Jestem z moim chłopakiem już 16 miesięcy przeszło. Obawiam się tego pierwszego razu, choć wcześniej próbowaliśmy tego ale niestety on sobie nie poradził z prezerwatywą.. zestresował się. W sumie potem ja też. Nie byłam jeszcze gotowa. Mam naprawdę mętlik w głowie. Mam kilka pytań odnośnie tego: 1. Jakich prezerwatyw używać by były one pewne. 2. Co zrobić jeśli się wpadło??;/ lekarz, pigułki? Jesteśmy długo ze sobą i dużo razem przeszliśmy. znamy nasze ciała i jesteśmy na zaawansowanych pieszczotach i wogóle. Mam obawy jak to będzie co zrobić i wogole. Proszę o jakąs rade.:) Pozdrawiam

Gość dygotka
P.S Boje się ogólnie zajścia w ciążę. To jest jedyny powód który mnie ejscze ogranicza. Potrzebuje rady jakich środków uzywać itp. Pozdrawiam :)

Gość dygotka
Może znajdzie się jakaś osoba, która mi poradzi. Przepraszam że się tak gorączkuje ale chciałabym otrzymać jakąkolwiek odpowiedź.

Gość sdfg
najlepiej byłoby gdybys wybrała się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Ale też wystarczy podczas dni niepłodnych sama prezerwatywa plus żel nawilżający.

Gość dygotka
sdfg Dzieki ;) Nasuneło mi się pytanie Co po tym pierwszym razie? kiedy nastepny stosunek mozna zacząć? I czy lekarz bez problemu przepisze tabletki? i jak je stosować?? bo naprawde ni miałam do cyznienia z taki mi rzeczami... aż mi wsyd...

Gość dygotka
a i jakie tabletki polecacie? czy sam lekarz je przepisze? P.S jeszcze nie byłam u ginekologa... boję się trochę że pomyśli że taka młoda a już chce się kochać... Ale w sumie to chce się zabezpieczyć żeby z tego problemów nie było. Pozdrawiam