Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzialuch

wpadłam czy nie?

Polecane posty

Gość andzialuch

a więc tak...okres zaczał mi sie 30 czerwca po musiałam wziąsc tobletke"po" i wyjechałam nad morze tam (prawdopodobnie przez z zmniene klimatu ) do stałam okresu.Zaczał mi sie 16 lipca a dnia 22 lipca współzyłam z moim chłopakiem czy były to dni płodne czy nie? :/

Gość ZYCZLIWA
DZIEWCZYNO A GDZIE TY WTEDY MIAŁAŚ GŁOWĘ???? CZY TY WIESZ CO TO JEST TABLETKA "PO"?PRZECIEŻ TO SĄ HORMONY!ONE MOGĄ SPRAWIĆ ZE W PRZYSZŁOŚCI NIE BĘDZIESZ MIEĆ DZIEĆ:(LEKARZ CI NIE POWIEDZIAŁ JAK JĄ PRZEPISYWAŁ?????A POZATYM DLACZEGO SIĘ NIE ZABEZPIECZASZ???SKORO WZIĘŁAŚ TABLETKĘ TO PEWNIE JEST JEJ WINA ZE MASZ TAKI POWALONY CYKL ...A NIE WINA WYJAZDU.CH** WIE CZY TY MIAŁAŚ WTEDY OWULACJE CZY NIE....PZATYM PLEMNIK MOŻE PRZEZYĆ W DROGACH RODNYCH NAWET 7DNI...TAK WIĘC....:(MÓDL SIĘ I ZABEZPIECZAJ NASTĘPNYM RAZEM...BO ZBYT DOJRZAŁA TO TY CHYBA NIE JESTEŚ...A CO DOPIERO BYŁOBY GDYBYŚ URODZIŁA DZIECKO...? MIMO WSZYSTKO 3MAM KCIUKI ZA OKRESIK.

Gość raduj sie jestes w cionzy
:P

Gość nekta
Jakie 7 dni co najwyżej 72 h Czy ty miałaś 1 z biologii! Po drugie Postinor nie jest zagrożeniem dla przyszłej płodności, a jedynie [powstrzymuje ewentualny rozwój ciąży!

Gość ZYCZLIWA
----->nekta HMMM...MUSZĘ CIĘ ROZCZAROWAĆ JESTEM W KLASIE O PROFILU BIOL-MEDYCZNYM...A TO ZE PLEMNIK(CZASAMI CHOCIAŻ RZADKO)MOSZE MIEĆ TYGODNIOWĄ ZYWOTNOŚĆPOWIEDZIAŁA MI WŁAŚNIE MOJA PROFESOR OD BIOLOGII!!! A O ZŁYM WPŁYWIE POSTINORU NA ORGANIZM CHYBA NIE MUSZĘ NIKOGO PRZEKONYWAĆ....MOJA KOLEŻANKA GO WZIĘŁA I CAŁKIEM POWALIŁ JEJ SIĘ CYKL.PRZECIEŻ Z HORMONAMI NIE MA ŻARTÓW! LEKARZE NIE CHCĄ GO PRZEPISYWAĆ BO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ BEZPŁODNOŚCI...NIE WYMYŚLIŁAM SOBIE TEGO -WIERZ MI!

Gość nekta
Zgadzam się,że z hormonami nie ma żartów, szkoda tylko,że przekonałam się o tym dopiero po 11 latach, ale nie możesz straszyć dziewczyn, mówiąc im,że są sytuacje ,że plemnik przeżywa 7dni, tylko na podstawie opinii jednej czy kilka osób ze świata medycznego.Co do postinoru to rzeczywiście to bomba hormonalna, no ale w końcu służy do powstrzymania ciąży. Lekarze przepisują myślę bez większych problemów przestrzegając przy tym ,że nie wolno tego robić często.

Gość tojuzniewiem
czyli minelo 16 dni od ostatniego okresu. w tym przypadku wiec nie wiadomo czy byla owulacja czy tez nie dlatego trudno stwierdzic czy to byly dni plodne czy tez nie.