Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę chociaż o kilka zdań...

Która z Pań brała te pigułeczki.... ????????

Polecane posty

Gość proszę chociaż o kilka zdań...

Witam,mam 20 lat,zdecydowałam sie na pigułeczki,lekarz przypisał mi MERCILON,ale nic nie powiedział na ich temat :( tak przeglądam forum i cos nie moge znaleźć tego rodzaju tabletek,czy może któras z Pań brałą takie?? Jeśli tak to czy są one dobre??Cokolwiek na ich temat.....

Gość w kwestii foramalnej
niezbyt rozumiem pytanie: "czy one sa dobre?" Dam Ci dwie rady: 1. zmien lekarza 2. wiedze czerp z ulotek i od fachowcow (lekarz, farmaceuta) Konczac, kazda kobieta reaguje indywidualnie, wiec to ze Kasia miala straszne migreny, Zosia plamienia przez 3 miesiace, a Agnieszka hustawke nastrojow kompletnie nic (dla Ciebie) nie znaczy. Ty mozesz je swietnie tolerowac.

Gość święta prawda

Gość piersze
slysze o tych tabsach

Gość J1984
Ja je bralam przez 3 miesiace. Dostalam plamien i lekarz zmienil mi na marvelon, po ktorym mialam straszne klopoty z zoladkiem. Ale mam nadzieje, ze bedziesz miala wieksze szczescie!

Gość a ja.....
brałam kiedyś marvelon i biorę teraz ponownie... Lekarz mi ej dobrał... Ale to był pierwszy lekarz, który wiedział chyba, jak to zrobić... :) Pozdrawiam i też proponuję zmienić lekarza

Każda kobieta reaguje inaczej na określone pigułki. Ja biore Novynette, ale nie zwazam na to kiedy słysze negatywna opinię od kogoś, bo ja czuję sie super po nich. Musisz sama spróbowac Wpisz sobie w wyszukiwarke nazwe tabletek i pewnie znajdziesz rózne informacje na ich temat