Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikki*

Czy jest tu ktos, kto ma ED?

Polecane posty

Gość kukaa
ano mozna pcham palce po same lokcie i nic:] a zreszta co to za roznica... kompulsy czy bulimia, wazne ze mi zycie zatruwa

Ajerkoniak--- Eating Disorders kukaa --- co racja to racja, mniejsza co, wazne że trza z tym skonczyc, trzymam kciuki. A swoją drogą to dziwne że Ci sie nie udaje bełtać. Ale to moze i lepiej. To straszne gówno. Pozdrawiam:)

Gość kukaa
wiem ze gdybym umiala beltac to bym przynajmniej teraz znacznie chudsza byla:( chociaz nie, to chore myslenie w kazdym razie wiem ze musze schudnac, co ja gadam, schudne! tylko ze przy kompulsach to jest podwojnie trudne:/ no i od jednego ed do drugiego niedaleka droga:] czy ktoras z was wyszla zwyciesko z kompulsow? no i jakim cudem?:P

Ja jestem w trakcie wychodzenia z kompulsów... Miałam bardzo czesto, a nie zawsze po nich rzygałam. Przez 3 tyźnie bylam na diecie cambridge i po niej mam mniejsza ochote na wieczorne obżeranie sie i wsuwanie na raz lodowki. Ale to jest bezustanna praca nad sobą, tylko praca nad sobą. Ale wierze że Ci sie uda:)

Gość kukaa
dzieki agnes ja tez wiem ze uda sie i mnie i tobie:) fajnie masz ze juz 3 tydzien trwasz, u mnie to najgorzej zaczac i wytrzymac pierwsze 5 dni potem to juz z gorki tylko ze jak do tej pory wytrwalam tylko raz na kopenhaskiej:P no ale spoko co ma wisiec nie utonie, nie to lato to przyszle, i tak wierze ze bedziemy boskie,fizycznie i psychicznie:P

Gość madziuleńka
dziewczynki ja nie wymiotuje od marca:) ale bardzo dluuuugggoooo sie uczylam i zaluje, ze sie nauczylam. ostatnio mi sie zdarzaly kompulsy a potem glodowki- tak na zmiane. powiem Wam,ze bez psychologa ciezko. bardzo mi pomoglo to forum: forum.glodne.pl

Gość co to sa kompulsy

Gość madziuleńka
niekontrolowane objadanie.

Gość kukaa
madziulenka, wiemze bez terapeuty to ciezkoale postaram sie sama dac sobie rade juz radzilam sobie z dosyc powaznymi problemami wierze ze i z tym sobie poradze ja to wiem! tylko tak starsznie ciekzo jest zaczac nie wiem czemu:P no chyba ze skapituluje calkowicie to wtedy pojdepowsparcie:p trza wreszcie zaczacdzialac:] a pozatym nie dziala mi spacja:]

Gość narkomankaA
Hey.. ja mam pytanie..moze mi ktoras z was powiedziec z czym te tusii trzeba laczyc aby uzyskac cel ile i wogole.. bo ja go lykam po jednej zapijam kawa..i w sumie to nic... glowa mnie tylko cholernie boli.. Mowilyscie o celach, ktora w ile jak najszybciej schudla...ja w ciagu niecalego miesiaca starcilam 13kg...

Gość Gloomy_Sunday
Hej wszystkim. Anoreksja bulimiczna nęka mnie od 3 lat, mam 170cm, najmniej ważyłam 39, teraz 49 :(. jakiś czas temu wuszłam ze szpitala, przed czasem, i znowu wciągam się w ten beznadziejny wir... Próbuję sobie pomóc, ale nie wiem jak, zresztą, same znacie to uczucie... Do Victorii : dieta 100kcal nie jest dobra. wiem, że jedzenie jest kłopotliwą czynnością, ale najszybciej, a przede wszystkim NAJSKUTECZNIEJ chudnie się jedząc często niewielki białkowe posiłki. Jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedziec- pisz na mojego maila. kieruje do wszystkich :) pozdrawiam Sunday, Sunday ist Gloomy

Gość ja jestem mia
jest ktos?