Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

CZY PREZERWATYWY MOŻNA PRAĆ???

Polecane posty

Gość nie wiem

POMÓŻCIE....DZISIAJ SOBOTA....WSZYSTKIE SKLEPY W MOJEJ OKOLICY JUŻ ZAMKNIĘTE...ZA GODZINĘ PRZYJDZIE MÓJ CHŁOPAK...NIE MAMY PREZERWATYW:(:(:(WPRAWDZIE NIE WYRZUCIŁAM JESZCZE TEJ Z WCZORAJ...NO ALE MAM WĄTPLIWOŚCI....POMOCY!!!!

Gość tak*
Oczywiście, że można. Tylko w 30 stopniach, bez wirowania w proszku do białego. W celu usunięcia plam po spermia można dodać vanisha. Such w pozycji rozłożonej. Powodzenia.

Gość tak*
miało być "po spermie" i "susz". sorki za literówkę:) ale Ty jesteś inteligentna więc pewnie domyśliłaś sie o co mi chodzi:D

Gość zapchany zlew
no chyba zartujesz - w pralce ??!!!! Tylko i wyłacznie preferowane jest pranie RĘCZNE ! W leniej wodzie z dadatkiem płynu zmiekczajacego, suszyć w stanie rozwieszonym.

Gość pierze
jeno nie wyzymie;):D:D:D:D:D

Gość zmywarka
wystarczy do zmywarki włożyć ,będzie idealnie czysta oczywiscie z dodatkiem calgonitu

Gość merda
Można oczywiście tylko uważaj jak będziesz suszyć suszarką

Gość instrukcja obsługiii
nie czyścić chemicznie nie uzywać żelazka powyzej 50 C

tylko trzeba uważać jaki proszek i w ilu stopniach, bo jak się skurczy to bedzie niedobrze. :)

Gość irka__24
nieawdno pojawił sie nowy proszek do prania specjalnie do prezerwatyw ariel condom ,jest trochę drogi za 100g zapłaciłam 12zł ale się opłaca.

Gość a po co prac
przeciez od wczoraj wszystko wyschło tzn. sperma mozna wykruszyc i bedzie jak nowa

Gość nie wiem
Ale jesteście pojebani

Gość najlepiej wyprać w pralce w 30
stopniach z użyciem wybielajacego proszku oraz Vanischa,potem użyj płynu do zmiękczania(np.Lenor)Potem prezerwatywę deliktanie wywiruj i susz w stanie roziweszonym.Jeżeli Ci się śpieszy to możesz przyśpieszyć je wkłądając gumkę do mikrofalówki na 5 mninut.Potem nawet nie trzeba jej prasować;)

Gość najlepiej to zrób nowe...
na drutach, jak umiesz!!! ;)

Gość hehehehehehehehe
:-D

Gość nie wiem
EJ...NIE ŚMIEJCIE SIĘ.PO PROSTU ZAPYTAŁAM BO NIE WIEDZIAŁAM CO MAM ROBIĆ...:(NO WEŻCIE SIĘ POSTAFCIE NA MOJIM MIEJSCU!!!A NA PEWNO NIEZGADNIECIE CO ZROBILIŚMY!!!KOCHALIŚMY SIĘ BEZ!!!:):):)A NA KONJEC MUJ CHLOPAK SPUŚĆIL SIĘ DO WORECZKA PO PALUSZKACH:):):)ALE BYŁO FAJNIE...POLECAM WSZYSTKIM.... PYTANIE DO IRKI 24 NAPRAWDE JEST NOWY PROSZEK DO PRANIA GUMEK ARIEL KONDON???PYTAM TAK NA PSZYSZLOŚĆ...NO WIESZ W RAZIE CZEGO...;) GDZIE GO KUPILAŚ?DROGI TROCHĘ NO ALE TRÓDNO...ZAWSZE LEPIEJ BYĆ PSZYGOTONANYM NA KAŻDOM SYTUASJE NIE?CIESZĘ SIĘ ZE ZNALAZŁAM JEDYNĄ ŻYCZLIWĄ OSOBĘ:)MAM WRAŻENIE ZE ONI WSZYSCY ŚMIELI SIĘ Z MOJEGO PYTANAI:(

Gość Anna 20
Wg mnie - powinnas wpasc i z calego serca Ci tego zycze :) :P

Gość tojuzniewiem
od razu przypomnial mi sie ten dowcip: szczyt biedy: w ciemnym, chlodnym pokoju siedzi w kacie student i ceruje prezerwatywy

Gość buahahahahahahahahahahaha
:-D dobre:-Dhehehehehehehehehehe:-D

Gość nie wiem
GŁUPKI Z WAS!!! A MI MAMUSIA ZAFSZE POWTAZALA-KTO PYTA NIE BŁĄDZI CURCIU! WCALE MNIE TO NIE WKUŻA ZE SIĘ TAK CIOGLE SMIEJECIE!

Gość E.Z.
Ej!!! Nie nasmiewajcie się z dziewczyny!!!! I czemu nikt jej nie powiedział, że jak wypierzęgumkę , to ma ją jeszcze wykrochmalić!! Wy to niepochrześcijańsku postępujecie!!! Jeszcze nie wykrochmali i wpdnie bidulinka ;) ;) ;) :

Gość nie wiem
o kurde...naprawde tszeba krochmalic?????? dzięki E.Z.wiedziałam ze są jeszcze lódzie kturym można zaufać!

Gość qqqryqqq
wykrochmalic rzecz jasna ale jeszcze wazne jest to ze wyprasowac mozna zelazkiem ale j apolecam prostownice do wlosow ;) pozdrawiam ;)

Gość cycata-hogata
Zamiast uzywac prostownicy, lepiej uzyc karbownicy (lepsze doznania w czasie seksu, dzieki rowkom :) )

Do: -----> Nie wiem HAHAHA, BOZE! ALE SIE USMIALAM! SAMA JESTES POJEBANA JAK TEKI TEMAT ZAKLADASZ:D WIERZE, ZE CI SIE TYLKO NUDZI I DOBRZE WIESZ CO SIE ROBI Z GUMKAMI PO URZYCIU, BO JAK NIE TO JA NIE WIEM GDZIE TEN CHLOPAK ZNALAZL TAKA KRETYNKE! MOZE SAM NIE JEST LEPSZY...POZA TYM JAK NIE MASZ GUMEK IDZ DO APTEKI, ZAWSZE JEDNA W MIESCIE MA DYZUR, TO KUPISZ:) A MOZE NIE BEDZIESZ PRAC GUMKI TYLKO UDZIERGASZ NA DRUTACH NOWA? NAPEWNO JESTES ZDOLNA DZIEWUCHA I ZDARZYSZ ZANIM CHLOPAK PRZYJEDZIE.... EHH...DOBRZE ZE BYLAM SIKAC PRZED CHWILA, BO TERAZ NA PEWNO BYM PUSCILA...O MATKO ZIEMIO! CZEMU NOSISZ NA SOBIE TAKICH DEBILI... KTO CIE ZROBIL, TO CIE POMSZCZE!!

Gość ev___
Ja to bym jednak polecał pranie na TARZE, tylko taki sposób jest w stu procentach skuteczny ;) P.S. Jak możesz to za dziewięć miesięcy nazwij prosze swojego bachorka imieniem Krzyś :P