Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heza

krwawienie po tabletce po

Polecane posty

Gość heza

2 tygodnie temu miałam niezabezpieczony stosunek. 12 lipca, około 58 godzin po tym stosunku zażyłam duofem, niemiecką tabletkę "po". Nie wystąpiło jednak u mnie żadne krwawienie, żadna przyspieszona miesiączka. Co to oznacza? Proszę o odpowiedź, bo naprawdę się martwię.

Gość heza
odezwijcie sie

Gość ZioOmP
nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie... ale mam inne: czy na tabletki wczesnoporonne trzeba miec receptę? i ile one kosztują?

Postinor to nie jest tabletka wczesnoporonna. zazywa sie ja do 72 godzin po stosunku. recepte da Ci lekarz. Tabletki wczesnoporonne sa nielegalne w Polsce. DO AUTORKI TOPIKU----->poczytaj sobie watek POSTINOR.

Gość ZioOmP
hmmm dzięki za info... czyli w zasadzie jak powiedzieć lekarzowi? że chciałabym tabletkę "po"? jakoś tak dziwnie, przepraszam, ze pytam :)

Gość kittka
ja powiedzialam mojej pani ginekolog, ze pekla nam prezerwatywa i przyszlam po recepte postinoru, nie bylo problemu zadnego, wytlumaczyla mi jakie sa skutki zazycia i inne wazne sprawy. Tyle.

Gość ZioOmP
dzięki, zaraz lecem do lekarza :)

Gość ZioOmP
a jeszcze jedno pytanie. Ile kosztuje ten postinor? przepraszam, być może jest to napisane w innym temacie, ale mam mało czasu! z góry dzięki za odp

Gość kittka
60 zl w Krakowie