KFIATUSEK 0 Napisano Lipiec 25, 2005 MAM PROBLEMA!! CHODZI O TO ŻE PIERWSZĄ TABLETKE (RIGOVIDONU) WZIĘŁAM 8 DNIA OKRESU A POWINNAM WZIĄŚĆ PIERWSZEGO DNIA? CZY KTOŚ MOŻE WIE CZYM TO GROZI? CYKL MI SIĘ NEPEWNO PRZESUNIE ALE CZY SKUTECZNOŚĆ TABLETEK BĘDZIE MNIEJSZA????????? :( I NA NIEKTÓRYCH TABLETKACH PISZE ŻE TRZEBA WZIĄŚĆ 1 DNIA OKRESU A NA INNYCH ZE 8 (NAWET JESLI OKRES SIE NIE SKOŃCZYŁ) OD CZEGO TO ZALEŻY?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu wzielas osmego Napisano Lipiec 25, 2005 ?? Czytac nie umiesz czy co?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eloiza 0 Napisano Lipiec 25, 2005 Wcale się nie dziwię, że wzięłaś pierwszą tabletkę ósmego dnia zamiast pierwszego, skoro masz az takie problemy z ortografią i chyba zbyt wcześnie zaczynasz. Proponuję bardziej radykalne metody, żeby się potem nie okazało, że chciałaś mieć jedno dziecko, a masz ośmioro. A może szklanka wody zamiast? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giligili Napisano Lipiec 25, 2005 nie spotkałam się jeszcze z opinią, ze tabletkę trzeba brac 8 dnia! albo 1 albo 5 (z tym, ze jeśli weźmiesz 5 to musisz się dodatkowo zabezpieczać) tak czy siak zabezpieczaj sie do końca cyklu i zadzwon do swojego ginekologa czy aby kolejne opakowanie nie powinnaś przyjac beż 7 dniowej przerwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach