Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma181

antykoncepcja

Polecane posty

Gość nieznajoma181

biore tabletki novynette juz prawie miesiac ale podczas brania mam obrzmiale piersi i bole w lechtaczce i plamienie miedzy okresem tzn miedzyokresowe. boje sie ze moge byc w ciazy do tego mam nadzerke ktura lecze poradzice mi prosze bo nie wiem co mam robic

Co mamy ci poradzic. Masz normalne skutki uboczne brania tablet (po za ta nadzerka). Nie slyszlaam, zeby nadzerka byla objawem ciazy. Jesli te dolegliwsci beda sie utrzymywac przez najblizsze 2-3 opakowania to powinnas zmienic tablety (chyba, ze za bardzo Ci to nie przeszkadza)

Gość giligili
ja również biorę Novynette i przez cały pierwszy cykl miałam plamienia- bol w łechtaczce-nigdy nie słyszałam o takim skutku ubocznym no ale coż pozostaje Ci czekać...jeśłi wszystkie te dolegliwosci są bardzo dokuczliwe musisz porozmawiać z ginekologiem aby ten zmienił Ci tabletki...

Gość drusia
nie martw sie o plamienia miedzy przerwą to podczas pierwszego cyklu normlane.gdybys przeczytala dokladni e ulotke to bys wiedziala:) ja tez mialam w 1 cyklu teraz juz oki a z piersiami to tez normalne.nie masz powodu do obaw.pozdrawiam:)

hej ! Jesli ktos bedzie wiedzial cos na temat ktory zaraz napisze niech sie zgłosi do mnie ! prosze... Teraz w czwartek zaczeła mi sie przerwa w braniu tabletek.. dzis juz po niedzieli a ja czekam na okres... i nic... Tabletki przyjmuje prawidłowo i zawsze pamietam o nich. W piątek zdazyły mi sie wymioty no ale ja juz mialam przerwe takze tabletki muszą dzialac bo nie moglam ich zwymiotowac.. a te wymioty to przez to bo wypilam no i troszke popaliłam ( a nie pale w ogole papierosow ) ! Kochałam sie wtedy z chłopakiem i tak sie stało ze On konczył we mnie.. Czekam na odpowiedz! -Misiabela89@interia.pl