Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aninka

Czy mozliwe jest zajscie w ciaze podczas infekcji pochwy?

Polecane posty

Gość Aninka

Mam pytanko: czy mozliwe jest zajście w ciaze podczas infekcji pochwy np. grzybicy i stosowaniu Lactowaginalu i czy to jest bezpieczne dla dziecka? Bardzo prosze o odpowiedz!

grzybica czy inne zapalenie i Lactovagina to nie środki antykoncepcyjne, gdy tak się będziesz zabezpieczać to napewno zajdziesz w ciążel

Gość ania 30
Oczywiście jest to możliwe infekcja pochwy nie ma nic wspólnego z dotarciem plemnika na miejsce.Jeżeli to okaże się faktycznie ciążą trzeba szybko infekcję wyleczyć-pozdrawiam.

Gość nie martw się
dziecku nie powinno to zaszkodzić...jednak kochać się mając grzybicę - zarazisz partnera, a on potem ciebie i tak w kółko...Jeśli stosujesz lactowaginal, to ci to nie przeszkadza podczas stosunku? lepiej poczekać na zakończenie kuracji.

najczesciej na poczatku ciazy wystepuje jakas infekcja,ja tak mialam i bralam wlasnie lactovaignal:)

Asienka mzoe to zabrzmialo smiesnie hehe:)ale napewno nie jest to 100% obiaw:)napisalam,ze czesto zdaza sie tak na poczatku

Gość Aninka
Dzieki za porady, bo sie troche martwilam, zle zrozumiala mnie kolezanka, ktora stwierdzila, ze Lactowaginalem probuje sie zabezpieczyc przed ciaza, bo to bzdura. Wlasnie chcialabym miec dzidziusia, a ta infekcja pojawila sie, pozniej zniknela, (leczyliscmy sie oboje z mezem), znow sie pojawila, no a nasze kontakty byly miedzy czasie. Wlasnie spoznia mi sie okres, tylko 2 dni, boli mnie brzuch tak jak przed okresem, ale tylko rano lub w nocy i tak sie zastanawiam, czy moze.......... . Dzis wybieram sie do lekarza z ta infekcja, ale to chyba bedzie jeszcze za wczesnie zeby sprawdzil czy jestem w ciazy czy nie. Dzieki za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam.

Gość Aninka
Zrobilam test- wynik pozytywny- jestem bardzo szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!Powiedzcie, czy jak wynik testu jest pozytywny, to to jest w 100% pewne???????????

Gość Aninka
Maja test robiłam w drugim dniu po terminie spodziewanej miesiaczki.

Gość gość
Ja też mam problemy z częstymi infekcjami a od 5 miesięcy staramy się o fasolka.. dzisiaj okres spóźnia się 8 dzień ale... odebralam wynik beta hcg z dzisiaj ... ciąży brak ... ciekawe co o spowodowało brak okresu jeśli nie ciąża...

Gość gość
Ja tez soe staram o drogę dziecko juz od pól roku co miesiąc przed okresem mam jakies infekcje. A o dziecko staramy się juz prawie rok i nic a tak bardzo chcem miec więcej dzieci jak jedno