Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłębek nerwów

czy możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Kłębek nerwów

Byłam z chłopakiem, nie doszło do stosunku, miałam wtedy okres (używam tamponów), na sobie stringi, jego członek jednak znajdował się blisko pochwy i nie doszło do wytrysku. Teraz czekam na okres (powinien być tak ok 10 VII) ale się potwornie denerwuję... Momentami boli mnie brzuch (okresy mam zawsze bardzo bolesne), ale sama już nie wiem czy to z nerwów. Powiedzcie, czy to jest możliwe... Jeśli okaże się, że jestem w ciąży, popełnię samobójstwo...

Gość dlaczegoDALA CZEGO
WY NA TAKIE TEMATY ROZMAWIACIE NA FORUM, NIKT NIE JEST IDIOTKO JASNOWIDZEM I NA ODLEGŁOŚĆ CI NIE POWIE, IDŹ DO GINEKOLOGA I NIE RÓB Z SIEBIE POŚMIEWISKA

A skąd my to możemy wiedzieć? Hę? :o Wątpię żebys była ale jezeli jego plemniki są skoczne i jurne to jesteś :( Wiem jakie to stresujące bo kilka razy to przeżywałam :( Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać na małpę :)

Gość miksturka
na pytanie jak dziewczyna zachodzi w ciaze to chyba nie potrafilabys odpowiedziec....troche edukacji dziecinko :P

Gość Kłębek nerwów
Wiem, jak się zachodzi w ciążę, ale wiem też, że różnie to bywa... Nie jestem wprawiona, mam dopiero 14 lat...

Gość weronika20
nie musisz sie martwić nie jestes w ciazy to mało prawdopodobne, a okres pewnie spóźnia ci sie z powodu nerwów bez paniki, ale musisz uwazać bo za młoda jestes na mame pozdrawiam:)

Gość Kłębek nerwów
Weronika20 - dzięki. Ale okres mi się nie spóźnia, tylko po prostu czekam na niego...

Gość Mićwiec
Masz 14 lat a już bawisz się kutasami

Gość ona_a
czy śluz jest normalny?

Gość Kłębek nerwów
tak, taki jak zwykle, biały trochę przezroczysty i lepki

Gość Kłębek nerwów
Przepraszam bardzo, w pierwszym poście jest błąd - chodziło mi o 10 VIII, a nie VII.

Gość mokka cafe
ludzie to jest jakaś prowokacja !!!! nie ma takich idiotek na świecie!!! a jesli są to boże ratuj nasze społeczeństwo .... sory masz 14 lat i ty liczysz na co ???? że będziesz regularne cykle miała??? gówno! ja pierdziele no 14 lat i już huja do łapy bierze nie no ja mam 17 i się zastanawiam czy nie zawcześnie na współżycie z moim facetem.... aha i jeszcze jedno DZIECI BIORĄ SIĘ Z SEXU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mokka kafe
spokojnie nie krzycz na dziecko :D

Gość mokka cafe
do mokka kafe ... zajebisty masz nick :) no proszę jak mam nie krzyczeć .... a niby edekacja seksualna miała w szkołach być :(

Gość mokka kafe
wiem ze fajny:p no miala byc taka edukacja i lipa ni ma dzieci nie wiedza za co sie brac po lekcjach

Gość mokka cafe
wiesz a może ona ze wsi jest ? ja jesem z miasta ale mam kumpulkę ze wsi to oni tam muszą mieć taką specialną antenę bo jak jej nie mają to im tylko czeska telewizja odbiera :) to może ona odebrała edukację suksualną po czesku :) (jako tako)

Gość mokka kafe
hehe:D

Gość Kłębek nerwów
Po pierwsze, nie jestem ze wsi (w przeciwieństwie do Ciebie, Mokka, po drugie, zadałam pytanie, więc liczę na odpowiedź a nie idiotyczne komentarze.

nie nie jesteś w ciązy! Dziecko drogie skoro nie było u twojego chlopaka wytrysku to jak mozesz byc w ciazy ??? poza tym, masz 14 lat i to za wczesnie aby bawić sie w rodziców. A na przyszłość to idz do ginekologa. :o 14 lat i zero wiedzy....

Gość Kłębek nerwów
Zero wiedzy...? Wiedza to może i jest, ale jak przychodzi co do czego, to panika skutecznie wiedzę zżera :] Btw to nie ja chciałam się z nim pieprzyć (nigdy w takim wieku!), on był pijany i dobierał się do mnie... :( Od razu z nim zerwałam...

może troche mniej dosadnie ale zgadzam sie z mokka nie wolno dzieciom w takim wieku a jak nie chciałaś trzeba było sie nie zadawać z palantem a nie teraz płaczesz