Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula 22

brak okresu

Polecane posty

Gość Paula 22

Cześć dziewczyny! Mam problem skończyłam brać 2 listek Diane 35 i nie dostaje okresu (kocham sie regularnie z chłopakiem). Czy Wy też miałyście coś takiego i czy to oznacza, że ... - wole o tym nie myśleć :( ??? Mam nadzieję, że to nic z tych rzeczy. Proszę pomóżcie!!!

Gość elka20
jjjj

Gość elka20
ja biore jasmin i tez mam problemy z miesiaczka w ogóle wyskoczyły mi jkies syfy na cyckach i małej i ciagle wymiotuje a przez pierwsze 4 dni nic mi nie było tylko troche łydki mnie bolały

Myślę, że nie. Zaczęłaś dopiero brać, czy cały czas jesteś na taletkach? Bo jak dopiero zaczęłaś to organizm może tak reagować, koleżanka miała za to 12 dniowe krwawienie. Różnie jest.

Ktory dzien przerwy?? Ja na diane zazwyczaj dostaje 5 dnia ale czasami dostawam 6-7 dnia przerwy.

Gość Paula 22
Cześć dziewczyny. Już jest wszystko ok. Tak jak pisałyście dostałam okresu 4 dnia czyli wczoraj, aż mi od razu lepiej się zrobiło. Powiedzcie mi czy teraz zawsze tak będzie, że będę dostawała 4 dnia? Bo wcześniej dostałam 2 dnia. Pozdrówki dla Was!!!

Gość giligili
paula...moze Ci się czasem poprzesuwac...

Gość boniek
tak to oznacza że jesteś w ciąży ... wogóle to jak mogłaś zdecydować się na sex w tkich okolicznościach ????????????

Gość nie martw się
ja brałam diane 35, wiesz ze od niego się tyje? To jest jego jedyna wada co do reszty to bądz spokojna. brałam go przez rok i regularnie codziennie współżyłam z moim chłopakiem spuszczał sie zawsze do srodka. Nie ma obaw to jest jeden z lepszych srodków według mnie. A to ze nie masz okresu moze byc spowodowane tym ze organizm musi sie dostosowac. Nie przestawaj brac pigułek. Skonsultuj sie z lekarzem jesli nie dostaniesz okresu w kolejnych miesiącach na razie bądz spokojna i normalnie przyjmuj tabletki