Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzz

a jednak sie boje...

Polecane posty

Gość bzzzzzzz

biore tabletki regularnie, nie zapominam o zadnej a jednak teraz czekam na okres i nic... czy jest jakiekolwiek prawdopodobienstwo ze jednak zaszlam w ciaze???

jezeli bralas je regularnie, nie przyjmowalas zadnych lekow typu antybiotyki np. pencylinowe nie wymiotowalas i nie mialas biegunki zaraz po polknieciu tabletki nie ma obaw!to napewno teraz nerwy poczekaj nie ma reguly ze okres pojawi sie zaraz w pierwszym dniu po odstwieniu....

Gość moja koleżanka
dostała okres z opóźnieniem bo miała męczący tydzień i jej się przesunął z wycieńczenia. A też miała stracha bo miała tydzień spóźnienia.

Gość bzzzzzzz
mam nadzieje ze macie racje kolezanki.... :)

Gość aaaaaaaaa
a ja sie boje mimo ze dostalam okres! Kochalam sie z chlopakiem i mial prezewatywe ale sie jednak boje czy przy zakladaniu drugiej nie zostala ubrudzona resztkami spermy na penisie ktory zostal wytarty chusteczka! Czy ja mam schizy?Czy to jest male czy duze prawdopodobienstwo?

Gość bzzzzzzz
odezwe sie pozniej jak bedzie cos wiadomo kobietki :P

Gość aaaaaaaaa
a moze jest ktos w stanie odpowiedziec na moje pytanie?

Gość bzzzzzzz
no na szczescie dostalam miesiaczke 🌼 jestem jednak panikara nie ma co pozdrowionka kobietki

Gość aaaaaaaaa
no i co dostalas i juz sie nie martwisz?Ja dostalam i sie martwie mimo ze trwal 5 dni.Mam schziy czy co ?

Gość nekta
Lęk przed niepożądaną ciążą nasila się wraz z braniem pigułek, u mnie to nasilało się coraz bardziej mimo iż wiedziałam, ze w sumie nie może do tego dojść , bo brałam je regularnie dopiero po kilku latach uświadomiłam sobie,że pigułki zafundowały mi także depresję! Uważajcie!!

Gość aaaaaaaa
ale ja nie biore zadnych pigulek, tylko prezerwatywy i dostalam okres trwal 5 dni i nadal mam schziy bo gdzies przeczytalam ze mozna miec okres w czasie ciazy.