Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgniechaYasminka

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość AgniechaYasminka

Pierwszy raz? Niezapomniane przezycie pelne milosci? Czy pomylka i zal do konca ? Ja swoj pierwszy raz mialam pol roku temu majac 17 lat- za dwa miechy koncze osiemnastke. Moj pierwszy raz byl przemyslany. Byl z moim obecnym chlopakiem z ktorym jestem juz 3 lata. Nie uwazam zebym byla za mloda bo baaardzo go kocham i wiem ze on kocha mnie calym seduszkiem. Byla to piekna niezapomniana noc, ktora bede wsponinac do konca zycia. A jak to bylo u was?

Gość Pierwszy raz
Moj pierwszy raz byl wymarzony... Panowala niesamowita atmosfera - swiece, kadzidla, cudowne loze, bita smietana i.. My... Jestesmy ze soba 2,5 roku; wspolzyjemy od roku. Moge powiedziec, ze seks jest czyms niesamowitym - laczyl Nasze ciala i dusze... Plakalam, razem plakalismy - gdy To sie juz stalo... Dreszcze, ktory mnie wtedy przeszedl czuje do dzis... Seks z milosci, a nie z ciekawosci jest czyms czego nie da sie wyrazic slowami... Dla mnie jest On 'oczyszczeniem' - swoiste catharsis... Pozdrawiam :)

Gość Daniel Tęczyński
Dla mnie to było całkiem fajne doświadczenie. Trochę mnie dupa bolała na drugi dzień, ale warto było.

Agniecha i Pirewszy raz chcialabym żeby mój tak wyglądał zazdroszcze wam serio dziewczyny

Gość AgnieszkaYasminka
XXX No i napewno bedzie tak wygladal!! Poczekaj tylko na prawdziwa milosc, wspanialego chlopaka i odpowiedni moment.. napewno sie doczekasz;)

Gość AgnieszkaYasminka
TMT Dlaczego nie masz dziewczyny? Jestes taki wybredny?? heheh Czy moze nie miales szczescia? Miec swoja wlasna kochana kobietke to wielkie szczescie:) mowie ci.. hehhe