Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co na powracajace zapalenia przydatkow?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bo juz nie mam sil! cale lato mam zalatwione tymi bolami jajnikow!

Gość blackonly
ja też!!! teraz mam takie leciutkie bóle od czasu do czasu i nie wiem czy znowu mam się faszerować antybiotykami... a czym się leczysz?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zastrzykami homeopatycznymi

Gość naturelka
Mnie na szczęście problem nie dotyczy ale moja najlepsza psiapsiółka dlugo się z tym męczyła. Ona miewała takie bóle, że nawet nie mogła czasem usiąść na pupie. Wiem, że stosowała mnóstwo różnych globulek, tabletek doustnych ale wiecie co jej w końcu pomogło? Zmieniła lekarza, który zalecił jej...czopki doodbytnicze i to przez 30 dni!!!!Ale od tamtej pory- jak ręka odjął!!!Może więc warto? Niestety nie pamietam nazwy tych czopków ale pewno ginekolog będzie wiedział o co chodzi...Powodzenia!!!

Gość mnie
lekarz leczył na zapalenie przydatków czopkami o nazwie Distreptaza, właśnie doodbytniczymi - może to o nie Ci chodzi

Gość po pierwsze kobiety
popelniaja ten błąd, ze jak tylko lepiej sie poczuja po leczeniu to zaczynaja zapominac o przestrzeganiu pewnych zasad. Mnie lekarka powiedziala od poczatku, ze zapalenie przydatkow ma tendencje do nawrotow, dlatego trzeba je porzadnie wyleczyc. Mialam raz i odpukac, nie chce wiecej. zapalenie przydatkow bylo ciezkie- mialam bardzo wysoka goraczke itp. Tylko, ze jak poczulam sie lepiej to nadal- nosilam cieple gacie, zadnych kusych bluzeczek z pepkiem na wierzchu, zadnych biodrowek i cienkich majtadasow, najczesciej nosilam sweter zawiazany wokol bioder jeszcze przez miesiac po zapaleniu, no i ... odstawilam chłopaka na ponad miesiac- żadnego seksu. Wyleczylam i nie wrocilo wiecej (odpukac). Tylko i tak złapalam endometrioze po tym. Trzeba dbac o siebie.

Gość poppy seed 81
do ---> po pierwsze kobiety złapałaś endometrioze? i jak to leczysz? pomaga Ci coś? pytam bo ja mam teraz zapalenie przydatkow z podejrzeniem endometriozy, bralam na to przez 5 dni Butapirazol - nic nie pomoglo, i co teraz? czy to jest dalej zapalenie jezeli nie poszłam na te leki czy cos innego? naczytałam sie o tej endo i nie wiem co zrobic i jak to leczyc, nie chce brac tabletek anty bo to syf i sa po odstawieniu same problemy...