Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_tak_bardzo

pomóżcie!!

Polecane posty

Gość zagubiona_tak_bardzo

dziewuszki czy to objaw ciazy? przy naciskaniu [dosc mocnym] z sutkow [bardzo rzadko] ale jednak wydobywa sie kropeleczka jakiejs cieszy... biore tabletki... ale 3 tygodnie temu on skonczyl we mnie... krwawienie wystapilo... lekarz powiedzial, ze jesli wystapilo tzn. ze nie jestemw ciazy... ale ja aż cala się trzęsę...

Ja biorę tabletki, a On od kilku lat kończy [prawie zawsze] we mnie.... i w ciąze nie zaszłam. Więc o ciąże się nie powinnaś obawiać... A z tą cieczą to nie wiem, moze nie naciskaj.. ? Lekarz pewnie Ci coś na to powiedział.

Gość AgnieszkaYasminka
Carakaz jakie tabletki zazywasz? Bo ja biore Yasmin od 2miesiecy i ostatnio bardzo duzo sie zlego nasluchalam o nim ze sa przypadki o zajsciu w ciaze itd. Mysle nad zmina, bo jednak wole seks z moim facetem bez gumek i wole jak konczy we mnie.

Gość masz podwyzszony poziom prolak
tyny. Stad ta wydzielina z sutkow

Gość typhoon
ja powiem tak- to ze okres wystapil, nie oznacza ze nie mozna byc w ciazy. nie mowie tu akurat o tobie, ale znam taki przypadek. normalnie krwawienie wystapilo a ciaza byla... no ale mniejsza z tym. a co do wydzieliny z sutkow byc moze masz jakis problem z tarczyca o ktorym jeszcze nie wiesz. jesli sie nie myle, to moze byc objaw niedoczynnosci. ale pewna nie jestem. pozdrawiam :)