Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typhoon

suchość...

Polecane posty

Gość typhoon

mam pytanie drogie panie. :) czy po dluzszym stosowaniu(ok 2 lata) pigulek(tych samych) , moze naraz pojawic sie suchosc pochwy? wczesniej kiedy je bralam nie bylo najmniejszego z tym problemu a nawet bylo super. teraz zauwazam od jakiegos czasu ze nie jestem juz tak szybko "przygotowana" niz wczesniej, no albo w ogole :( nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale te tabletki to Diane. swoja droga to zastanawiam sie nad zmaina na microgynion badz stediril.. zawsze to mniej hormonow a moze beda dluzej sluzyc. bede wdzieczna za powazne opinie. pozdrawiam :)

Gość giligili
suchość to poprostu skutek uboczny brania tabletek (tabletki zagęszczają śluż,a by plemniki miały utrudnioną drogę do jajeczka) skutki uboczne mogą pojawic się po 1 tabletce, po miesiacu i po 5 latach...jezeli bardzo Ci to przeszkadza radzę porozmawiać z ginekologiem o zmianie tabletek

Gość shakal
Żel "KY" dostpny w aptekach..ok 20pln ale starcza na długo. Ergo: jest neutralny i nie powoduje żadnych skutków ubocznych. ..moja pani też tak ma ;)

Gość smuttnna
ja też tak mam jak autorka

Kiedy brałam harmonet nie miałam takiego problemu.Teraz zdarza mi się suchość (cilest) wtedy biore żel intimel za 11 zł.Starcza na bardzo długo,wystarczy trochę i po problemu