Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

Kiedy mozna najwczesniej zrobic test ciążowy?

Polecane posty

Gość boje sie

Jestem pare dni po stosunku i bardzo sie boje ze moglo dojsc do zaplodnienia. Kiedy test moglby najwczesniej wykryc ewentualna ciaze??? Prosze o odpowiedzi. Bardzo mi zalezy.

Gość no masz....
ale tu topików na ten temat jest bez liku, caaałe mnóstwo, ale ok. Test najwczesniej po 7 dniach, ale nie kupuj byle jakich tanich. a njlepiej jak zrobisz badanie HCG z krwi....

Gość boje sie
a czy na takie badanie trzeba miec skierowanie? czy robi sie ono prywatnie?

Gość teściara
Logicznie do tego podchodząc, to ok 14 dni po "wpadce", a najlepiej w dniu spodziewanej @ lub po jeśli nadal nie ma @ Test z krwi beta-hCG też najlepiej robić w dniu spodziewanego @, można bez skierowania płatne od 25 - 40 zł zależy gdzie :) Chociaż wiem, że można już ok 8 dnia, np. pre-test lub quick vie, chociaż i tak trzeba potem powtórzyć, bo może być za wcześnie. Zostaje jeszcze usg, ale to ok 6 tygodnia

Gość boje sie
zalezy mi poniewaz mialam w planach rozpoczac diete 1 sierpnia i jest ona dosc rygorystyczna bo dostaracza organizmowi 600kcal dziennie. Nie chcialabym zaszkodzic dziecku. Czy jesli ja zastosuje to cos sie stanie? ...okres mam dostac 10 sierpnia, wiec to tylko 10 dni na ewentualnej diecie. Bo przeciez dziewczyny stosuja diety a np. jeszcze nie wiedza ze sa w ciazy. Prosze poradzcie mi.

Gość teściara
Wstrzymaj się z dietą te kilka dni :) Chyba tyle możesz zrobić? Jakaś konkretna różnica, czy 10 dni później ją zaczniesz?

Gość witch3
HEJKA ja miałam ostatnią miesiączkę 24 czerwca , no i coż uwarzalismy spodziewaną miesiączkę powinnam dostac 21 lipca -NIESTETY BRAK 29 lipca zrobiłam test ciążowy i wynik pozytywny