Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly19

test ciążowy prosze o porade

Polecane posty

Gość nelly19

a wiec zrobilam test 2 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywny,,,,to byl quick vue...podobno bardzo dobry.martwie sie choc kochalam sie z prezerwatywa a oprocz tego zazywam tabletki diane 35 tyle ze zapomnialam 3 z rzedu i zazylam ja 15h pozniej a reszte o zwyklek porze,,kochalismy sie 8 dni pozniej,nie balabym sie gdyby nie to ze strasznie boli mnie kregoslup jak nigdy bo nigdy mnie przed okresem nie boli,.,poradzcie

Gość nelly19
i tu sprostowanie zapomnialam trzeciej tabletki a nie trzech hehe ,czy ktos mi odpisze?bardzo prosze

Gość ixxx
a w jaki sposob cie boli kregoslup? mnie od 6 dni bola plecy, boje sie ze to od jajnikow, bo byla wpadka 2 tyg temu:(

Gość Agakotus
Nelly, nie masz sie czego obawiac. Napewno nie jestes w ciazy. Wiem jak to jest bo przed braniem pigulek kochalam sie z moim facetem tylko z prezerwtywa i czesto panikowalam-zawsze bez powodu! Sama prezerwatywa juz cie uchronila w mniej wiecej 70% i do tego jeszcze tabletki!!?? Jezeli nie zazylas tabletki to badzo dobrze zrobilas ze uzuliscie prezerwatywy! Teraz staraj sie brac regularnie, godzina w ta czy w tamta nie sprawia roznicy i mozesz sie kochac do woli bez prezerwatywy. Po pominieciu tabletki 7 dni musisz sie dodatkowo zabezpieczac a potem jazda:) Nie martw sie bo nie masz powodu a bole kregoslupa o niczym nie swiadcza moga byc z zupelnie innego powodu!! Powodzenia :*