Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agakotus

BLAGAM POMOZCIE!! PROSZE!ZALAMANA..

Polecane posty

Gość Agakotus

Mam chlopaka z ktorym jestem juz 3 lata, bardzo sie kochamy. Nie mam przed nim oporow, nie wstydze sie go. Od pol roku wspolzyjemy. Podczas seksu nic nie czuje!! Zadnej przyjemnosci, zadnego bolu..nic.. myslalam ze to tylko tak na poczatku, ale to juz trwa pol roku! Podczas stosunku, jestem rozluzniona, szczesliwa, wiec to nie jest jak to mowi wielu lekarzy \"podloze psyhiczne\" tzn wstyd, przeszlosc itd. Jak sprawidz zebym przezyla orgazm ?? Bardzo prosze o rady!! Jestem baaardzo zalamana i moj facet tez:(

Gość nelly19
a zazywasz tabletki anty?one podobno bardzo obnizaja libido,ja odkad zazywam(wlasnie przestaje bo mnie do szalu doprowadzaja)wprawdzie chce sie kochac ale nie mam orgazmu...a jesli nie to to pomysl ze wiele kobiet przezywa orgazm łechtaczkowy a nie poprzez stosunek plciowy...ja tak wlasnie mam...ale sexu trzeba sie nauczyc twiec glowa do gory...eksperymentujcie ,probujcie roznych pozycji,roznych miejsc itp...tak poza nawiasem>moglabys odpowiedziec na moj post (nelly 19-test ciazowy)bardzo prosze