Natala 0 Napisano Lipiec 30, 2005 moze ktoras z was miala podobna sytuacje i wie co powinnam teraz zrobic dziso 18 powinnam wziac 1 tabletke loestu po 7 dniach przerwy, ale cos mi sie pokrecilo i wzielam pierwsza tabletke dzis o 7 rano:/ i czy teraz nastepna mam wziac dzis o 18 czy jutro o 18??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nelly19 Napisano Lipiec 30, 2005 wzielas poprostu kilka godzin za wczesnie??jesli tak to nic sie nie stalo,juz dzis absolutnie nie zazywaj dzis!!zazylas 11 h za wczesnie ale przeciez to nowe opakowanie wiec nic sie nie dzieje.dzis nie zazywaj,dopiero jutro i najlepiej dla wlasniej pewnosci zabezpieczaj sie dodatkowo przez tydzien dla wlasnej pewnosci.Mysle ze pomylka w ciagu zazywania tabeltek to moze byc problem ale po okresie i przerwie nic sie nie dzieje.trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natala 0 Napisano Lipiec 30, 2005 bardzo dziekuje za szybka odpowiedz :) tez myslalam o tym zeby wziac ja jutro o 18 ale wtedy bede ponad 24 h bez tabletki... na pewno tak mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Lipiec 30, 2005 wydaje mi sie ze nastepna tabletke powinnas wziasc jutro, bo dzisaj juz wzielas tylko ze \"troszke\" za wczesnie, ale tak sobie mysle ze chyba o 18 to juz bedzie zbyt pozno (bo poprzednia wzielas o 7 rano) wiec moze lepiej zmienic na czas tego opakowania godzine przyjmowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julies Napisano Lipiec 30, 2005 kazde opakowanie mozesz brac o innej porze.Wazne zebys wszystkie tabletki z listka brala o tej samej. Jesli poprzednie opakowanie bralas o 18 a to zaczelas dzis o 11 to przez cale 21 dni bierz tabletki o 11.Wazne zeby przerwa miala 7 dni a o ktorej wezmiesz tabletkez nastepnego listka to na prawde nie ma znaczenia.Skutecznosc sie nie zmiejsza i nie musisz sie dodatkowwo zabezpieczac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszulka 0 Napisano Lipiec 30, 2005 miałam taka sama sytuacje i moj ginekolog powiedzial zebym po prostu brala teraz rano:) chociaz przez to jedno opakowanie :) wtedy masz ta sama ilosc godzin odstepu a po nastepnej 7 dniowej przerwie zaczniej juz dobrze tak jak zawsze bralas:) nie martw sie bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milda Napisano Lipiec 30, 2005 Nie bierz 2 tabletek dzisiaj, to będzie szok dla organizmu, ja wzięłam niedawno 2 tabletki(też logestu) 1 dnia, bo zapomniałam 1, potem jeszcze tabletka "po"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julies Napisano Lipiec 30, 2005 cos mi sie uroilo z ta 11.....chodzilo o 7 rano oczywiscie. nie mozesz czekac jutro do 18 ,wez ja o 7rano i tak przez caly cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natala 0 Napisano Lipiec 30, 2005 spoko, czyli do konca opakowania biore o 7 a nastepne moge zaczac brac o 18 tak jak zwykle tak? jesli tak to bardzo mi wlasnie ulzylo bo balam sie ze mocno pokrecilam:/ i dzieki za tak szybki odzew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Lipiec 30, 2005 no niestety musisz przezyc i brac o 7 rano przez te 21 a pozniej po 7 dniowej przerwie znowu o 18 albo o innej godzinie pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach