Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzmartwiona

proszę o waszą opinię

Polecane posty

Gość zzzzzmartwiona

Witam!!! Mam do Was pytanie i zarazem prośbę. Wiem że najlepszym wyjściem obecnie dla mnie jest pójście do gionekologa i wtedy dowiem się co mi jest ale to zrobię dopiero w środę (wtedy przyjmuje) a ja już dziś sie martwię...Może któraś z Was już kiedyś miała coś podobnego??? Otóż mam 22 lata od jakiś 8 miesięcy nie biorę tabletek antykoncepcyjnych ale z moim narzeczonym współzyjemy lecz bardzo uważamy. W zeszlym miesiącu okres spóźnił mi sie o 14 dni ale przebiegał w miarę normalnie. Natomiast w tym miesiącu spóźnił sie po kilka dni (2-3 dni) lecz trwa już dziesiąty dzień i nie jest to taki typowy jak dla mnie okres. Jest bardzo skąpy i polega gł,ównie na brązowym plamieniu a raz za czas pojawia sie tylko troszkę krwi. Jak myślicie co mi jest??? Czy to może oznaczać że jestem w ciąży??? Dodam jeszcze że mój normalny okres trwał zasze 5-6 dni. Proszę powiedzcie co o tym sądzicie. Z góry dziękuje, Pozdrawiam

Gość jestes w cionzy
:D ciesz sie jak ja sie ciesze z Toba🌼

Gość mimi...
przede wszyskim nie napisalas czy masz powody zeby sie martwic ewentualna ciaza. kochacie sie lecz uwazacie - co to znaczy? skoro podczas ostatniej miesiaczki krwawienie spoznilo Ci sie o 14 dni a teraz jest powiedzmy "inne niz zwykle" oraz jesli nie bylo sytuacji ktora doprowadzilaby do zaplodnienia, to mysle ze po prostu masz jakies problemy hormonalne, aczkolwiek po 8 miesiacach nie brania piguł wszystko powinno byc (w miare) unormowane. jesli baaaardzo sie stresujesz proponuje wykonac test ciazowy, to powinno Cie nieco uspokoic przed srodowa wizyta u gina. Pozdrawiam:)

Gość zzzzzmartwiona
No własnie powody ku temu aby sie martwic mam, gdyż kochamy sie bez żadnego zabezpieczenia, ale uważamy ,jest to poprostu stosunek przerywany. Jesteśmy ze sobą juz bardzo długo i odkąd nie biorę tabletek cały czas sie tak kochamy. Do tej pory nic nie bylo ale kto wie. Przy takiej "meteodzie" jak stosunek przerywany nie ma 100% pewności. Dodam jeszcze, że gdy przestałam brać abletki (po prawie 3 latach brania) nie miałam żadnych problemów. W terminie dostawałam okres aż do zeszłego miesiąca jak juz pisałam :-( Aha i jeszcze jedno ważne zdanie, w zeszłym miesiącu jak mi się spóxniał okres zrobiłam test i wyszedł negatywny. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie

Gość zzzzzmartwiona
Polanka jestes pewna???????? miałaś tak?????

Gość mimi...
nie sugeruje sie jakimis pochopnymi opiniami typu: "to ciaza na 100%" ludzie bywaja zlosliwi :( jednak dla swietego spokoju zrobilabym ten test :)

Gość mimi...
*nie sugeruj sie

Gość zzzzzmartwiona
Dzieki mimi... Tak muszę zrobić, jutro rano kupie i zrobie test. Mam nadzieję, że wyjdzie negatywny, pozdrawiam

Gość mimi...
trzymam zatem kciuki za Ciebie:) daj znac jaki wynik Pozdowionka

Gość zzzzzmartwiona
Zrobiłam dziś rano test wyszedł negatywny. A na dodatek pojechałam popołudniu do ginekologa i wykluczył ciążę. A całe to zamieszanie, jak ginekolog stwierdził może być spowodowane tymi ostatnimi upałami. Podobno bardzo dużo kobiet ostatnimi dniami narzeka że spóźniają im sie okresy i mają różne dziwne sytuacje. Tak więc u mnie wszystko ok, dostałam tabletki i tyle. Pozdrawiam serdecznie

Gość no i teraz
gienio zarobi jak skrobaczkę w rękę weźmie!!!!!