Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pytanko_

mozecie mi wyjasnic???

Polecane posty

Gość _pytanko_

Mozecie mi wyjasnic jak to mozliwe, ze bedac podobno bezplodna (tak twierdzili lekarze - gdy po kilku latach starania sie o dziecko nie przynioslo do zadnych rezultatow pozatym podobno bylo to cos z jajowodami i bez kuracji hormonalnej nie bylo mozliwosci by byc w ciazy) kobieta zachodzi w ciaze uzywajac prezerwatywy??? Czy jest w ogole to mozliwe??? Przypusmy nawet jesli prezerwatywa pekla jakims cudem to czy mozna tego nie zauwazyc??? Prosze odpowiedzcie bo ja nie mam zielonego pojecia :(

Gość Yer
Oj ty ciężki naiwniaku !! Jak ci żona urodzi zrób badanie DNA dziecka i porównaj ze swoim.

Gość _pytanko_
do YER naiwniaku??? To znaczy, ze wg Ciebie to nie jest mozliwe??? Prosze napisz cos blizej bo nie wiem jak mam to odebrac (to co napisalas) dziekuje

Gość .........
Możliwe. Prezerwatywa nie musiała pęknąć tak, żebyście zwrócili na to uwagę - bywa, dlatego trzeba wiedzieć co i gdzie się kupuje, a poza tym umieć stosować i sprawdzić po stosunku, czy wsio z gumką w porządku. To, że było stwierdzone przez lekarza, że dziewczyna nie zajdzie w ciążę, nie oznacza, że diagnoza nie była mylna. A tak w ogóle, to po co stosujecie gumki skoro lekarz stwierdził, że dziewczyna nie może zajść w ciążę?? Jeśli ktos decyduje się na współżycie musi brać pełną odpowiedzialność za taką decyzję.