Kamidi 0 Napisano Sierpień 1, 2005 czy po odstawieniu tabletek zdarzalo sie,ze malaly wam piersi?biore stediril 30 i zauwazylam pewien wzrost tkanki w biuscie,co mnie bardzo cieszy;) ale boje sie,ze po odstawieniu tabsow biust wroci do poprzednich rozmiarow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjj Napisano Sierpień 1, 2005 no pewnie ze wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lisbeth Napisano Sierpień 1, 2005 Ja biorę Logest i mi piersi bardzo urosły, co się stanie po odstawieniu to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamidi 0 Napisano Sierpień 2, 2005 no, dziewczyny, piszcie o swoim doswiadczeniu na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....... .. .. . Napisano Sierpień 2, 2005 niestety chyba wróci do swojego poprzedniego rozmiaru. ze swojej stronyu nie moge nic powiedzieć na razie, bo jadę na pigułkach już któryś rok z rzędu i nie zamierzam odstawiać, ale mojej kumpeli wrócił do "normy" jak odstawiła homrony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamidi 0 Napisano Sierpień 2, 2005 oby tylko nie zmalal bardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giligili 0 Napisano Sierpień 2, 2005 czesto przyczyną większych piersi jest woda zatrzymana w organizmie i to wcale nie jest dobry znak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piersi wroca Napisano Sierpień 2, 2005 do stanu przed tabletkami :) wiem bo moje wrocily :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach