Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julccia 27

Czy możliwe, że są dwie owulacje ?

Polecane posty

Gość Julccia 27

Dziewczyny czy możliwe, że wystąpiły u mnie dwie olulacje albo, że się przesunęła owulacja ? Kochałam się z narzeczonym 2 dni przed spodziewanym okresem i jakoś już tego okresu nie dostałam. Mam dzisiaj 42 dzień cyklu. Czy, któraś z Was kochając się przed okresem zaszła w ciążę ? Dodam,że ciąża by mnie bardzo ucieszyła :)

Gość -------
bardziej niż dwie owulacje możliwe jest przesunięcie owulacji

Gość kiedyś
też dopuszczałam takie możliwości...więc sie bardziej bałam i obawialam ...ale wyczytałam kiedyś że naukowcy wusa badali kobiety na możliwośc drugiej owulacji...i nic takiego nie wykryli...tylko ze pęcherzyki po 1owulacji jak juz to wzrastaja ale nigdy nie zaobserwowano ich pknięcia możliwe ze miałas przesunieta owulację ...ja jak do tej pory opieram się na obserwacji śluzu...i zawsze prawdopodobnie owulacje mam nie 14 dnia ....a 8-9......czasami nawet podejrzany sluz mam w czasie okresu...więc nigdy nic nie wiadomo... wiem jedno jak juz raz zaobserwuje śluż owulacyjny to później 14 zy w inne pozostałe dni ...mam tylko śluz niepłodny albo jest sucho....

Gość teściara
Nie ma możliwości dwóch, czy kilku owulacji pomiędzy jednym @ a drugim @!!! Napisz ile zazwyczaj trwa twój cykl, w którym dniu cyklu mieliście "wpadkę", jakie zabezpieczenia itp.

Gość Julccia 27
Mój cykl zawsze trwał do 31 dni maksymalnie. Kochaliśmy się w 29 dc bez żadnego zabezpieczenia.

Gość teściara
Jeśli to było dwa dni przed @ to nie masz się czym martwić :) Ale z kolei jeśli wydłużył Ci się cykl, to mogła się przesunąć owulacja. Skoro dzisiaj jest 42dc jak piszesz, a normalnie miałaś cykle do 31 dni to zrób szybciutko test i będziesz wiedzieć, a nie domysłami się łamać :) Daj znać co wyszło :)

Gość Julccia 27
Wcześniej już zrobiłam 2 testy. Obydwa negatywne. Ale może to było za wcześnie i dlatego nic nie wykazało. Chyba muszę zrobić trzeci teścik. Boję się rozczarowania. Tak bardzo chciałabym już mieć dzidziusia :)