Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemiasta

pomozcie mi wybrac tabletki!

Polecane posty

Gość Problemiasta

kiedys bralam cilest i czulam sie dobrze, ze wzgledu na wysokie zagrozenie rakiem (genetyczne) polecono mi zrezygnowac z tabletek lub brac je na odpowiedzialnosc lekarza i swoja moja pani ginekolog zadecydowala o zmianie tabletek na logest (ktore wtedy mialy najmniej hormonow ze wszystkich dostepnych) a ostatnio polecila yasmine, jestem w trakcie pierwszego opakowania i czuje sie fatalnie (wiem ze to normalne ale ja nie wytrzymam kolejnych 2 miesiacy takiego samopoczucia tylko po to zeby sie utwierdzic w przekonaniu ze one sa nie dla mnie) za tydzien mam kolejna wizyte i zastanawiam sie nad innymi tabletkami, bo do logestu wracac nie chce - zanik u mnie poped co jest baaardzo niewskazane ;) pomozcie mi - szukam tabletek z bardzo mala zawartoscia hormonow, czegos co chcialabym przetestowac, bo nie chce powrotu do logestu co moglybyscie mi zaproponowac?

Gość harmonet
polecam, brałam 3 lata,póxniej przerwa-skończył się mój związek, teraz wróciłam, zero objawów, mała dawka hormonów, ochota na seks jest - choć wiem,że bywa różnie.Pozdrawiam

Biorę Yasmin i dobrze się po nich czuję ale nie każdy tak reaguje. Wcześniej brałam Logest (miałam plamienia), potem Cilest (utyłam), Minulet (później okazało się że jestem za młoda na te tabletki), Microgenon21 (było OK przez dwa lata, potem zatrzymał mi się okres), wróciłam do Cilestu, ale moja gin zmieniła mi na Stediril (tragedia, zero chęci na sex) i teraz biorę Yasmin. Pogadaj ze swoim lekarzem o swoich obawach, napewno coś wymysli. A jak dalej będziesz się tak źle czuła to pomyśl o plastrach albo zastrzykach.

Gość Rudaaaaaaaaaa
Ja biore MERCILON juz poltora roku i sa swietne. Moze bol miesiaczkowy mam nadal, ale ogolnie zadnych objawow ubczonych nie mam:) Moze zmien ginekologa i niech pozadnie (!!) cie zbada i wypyta i doipeiro zaleci jakies tabletki. Pozdrawiam i powodzenia!:)