Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawa nieobawa

mam do was pytanko

Polecane posty

Gość obawa nieobawa

zaczne że kochalismy sie ''z'' gumką...nie pękła,było ok.....ale czasem mimo to kobiest(tzn ja min)mamy takie shizki ze może coś....okrez mam pzreważnie regularnie no może sie spóxni najwyżej z 2dni..do okresu mam jescze 2 tyg.własnie zawsze 2 tyg pzred mam bule brzucha-menstruacyjne.....czyli ze bedzie okres?? :) pozdrawiam

Gość no pewnie okres sie zbliża
skoro była gumka to ok pozdr:)

Gość dlaczego wogóle
nas pytasz na forum? skad my to mamy wiedziec? czy ja jestem twój jajnik czy co? spytaj ginekologa!

Gość no pewnie okres sie zbliża
zawsze sie ktos niemiły trafi dzięki,ludzie o gorsze zreczy pytają!!!!!!!!!!!!!

Gość odświerzam
a co ginekolog jest jej jajnikem!

Gość a dla mnie to głupota
pytac na forum o takie sprawy, nikt ci nie da rzetelnej odpowiedzi..ci co pisza ze to na pewno okres - jaka macie pewnosc? nie macie jej, a ginekolog zawsze moze cie zbadac i to jest ta różnica.

Gość siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
czasem nam sie wydaje ze wszystko ok, gumka nie pękła ale zdarzaja sie wpadki , nigdy nie ma pewnosci.

Gość kasia elfik
ale była gumka nc nie pękło,chodzi tylko o takie ckoś ze kobiety i tak sie zcasem boija o niechcianą ciąże!!jakbyscie o tym nigdy niesłyszały ajestescie kobietami,nawet babki które jadą na tabletkach sie obawiaja więc to normalne autorko skoro amsz bule takie jak zawsze pzred okresem to sie nie bój,ale i tak sie nie boisz bo to tylko shizka kobieca:P

Gość LUCYLIU
gumka nie pekła, ale sperma mogła sie dostac w inny sposób do pochwy, przez palce, przez nieuwage przy zdejmowaniu gumki, wystarczy ze dostała sie do twojego sluzu z pochwy i juz jest szansa na zapłodnienie. oczywiscie ta sznasa jest niewielka ale istnieje. wiec nie zadawaj takich pytan na forum, bo nikt nie widział jak to robiłas. ty znasz najlepiej swój organizm, swoje cykle, a w razie watpliwosci - GINEKOLOG lub test.

Gość tammmara
u mnie tez była gumka , nawet globulka, nic nie pękło, bo sprawdzalismy i co? mam synka.

Gość palcami sie niedostało
ani innaczej bo on na to uważa więc hcyba nie mam sie o co bac,jak bede to czytac to może zaczne9hcoc sie nieboje) ok to koniec tamatu