Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoska

czy ktoś to robi bez zadnych zabezpieczen??

Polecane posty

Gość ktoska
no wlasnie bo ja caly czas juz ze 2 lata i jak narazie mi sie udaje....hmmm.... a moze nieplodna jestesm???

Gość ten kto chce mieć dzie
cko po 9 miesiącach to robi bez zabezoieczeń

Gość malutkaaaaa
ja to robie z moim chlopakiem od samiuskiego poczatku bez zadnych zabezpieczen i tez mi sie udaje na razie,nie tak latwo jest zajsc w ciaze!!

Gość m*a*d*a
ja nie chce miec dziecka tylko poprostu tabletek nie chce brac a nie zawsze mamy gumjke przy sobie :)

Gość ktoska/m*a*d*a
no wlasnie chlopak mi to tez mowi ze nie tak latwio zostac ama, ale to stosunekj przerywany tylko istnieja sytuacje ze wczesniej u goscia wydziele sie wydzielina z zawartoscia plemnikow i kto wie:)

Gość ktoska
malutkaaa a ty wyliczasz sobie dni plodne/nieplodne czy nie patrzysz na to??

Gość co ty pieprzysz
stosunek przerywany nie jest żadnąmetodą.JAk można uprawiać seks ,gdy sięnic o nim nie wie?Zero odpowiedzialnośći.Kalendarzyk to jest metoda.ALe nie stosunek przerywany.Nie róbta se jaj

Gość ktoska
kalendarzyk nie daje w 100% pewnosci!!!!!!! sam gionekolog mowi ze nie da sie idealnie wyliczyc1!!

Gość *metoda*
żadna metoda nie daje 100% pewności

Gość coronna
my tez 2 lata, on wczesniej 6 z inna i nic a dzidzie ma planowana wiec nie gadajcie ze przer nie skutkuje

Gość ktoska
haha i dobre!!!! najl;epiej znam ludzi co 3 lata i to do konca wiecznie , mysleli ze nieplodni ale po ....hmmm dzidzius :)

Sądząc po ilość wpadek, o których ciągle słyszę ... mnóóóóóstwo osób :o Osobiście zupełnie tego nie rozumiem... Jasne, że nie tak łatwo jest zajść w ciąże, trzeba się w końcu odpowiednio wstrzelić, tylko, że laski, które piszą na forum: \"czy to ciąża?????????? pomocy\" też tak pewnie myślały :P

Gość co ty pieprzysz
nie jest 100% pewny ,ale to metoda.A stosunek przerywany nie jest żadnąmetodą bo istnieje 75% przy regularnym pożyciu że zostaniesz mamą przy stosunku przerywanym przez rok

Gość ktoska
pewnie tak....ale to musisz chyba tak konklretnie i pewnie taki dzien plodny...

Gość *metoda*
moja przyjaciółka stosowała prezerwatywy i dwa razy jej pękła i ma dwójke ślicznych maluchów, więc z tą łatwością zajścia jest różnie

Gość ktoska
tylko ze jej pekla... a nie brala zednych tabletek ckoro wiedziala :) ale ...

stosunek przerywany w 80% prowadzi do pozniejszej impotencji u mezczyzny

Gość *metoda*
nie brała tabletek bo nie mogła ale teraz już ma spirale więc chyba narazie dzieci nie będzie miała:)

Gość ktoska
to juz facetow sprawa ... jak sie na to decyduja przeciez jakby chciali to prezerwatywy ale niektorym jest niewygodnie...

Moi znajomi tez mysleli ze sa bezplodni przez 5 lat. Wkoncu nagle panika bo on sie jej zapytal kiedy ostatnio okres miala a ona ze dawno...szla do lekarza z mysla ze testy ktore zrobila w domu byly jakies stare... Na a lekarz na to ze jest w 2 miesiacu ciazy. Plakala bo byla w szoku. Przeciez on mial byc bezplodny! No a jednak :) Maly jest sliczny a ona jest mloda matka i wszystko i teraz chce miec drugie :)

Gość ktoska
............ a z tabletkami jest roznie...ogladalam film...macica dziewczyny mlodej po tabletkach wyglada jak macica babki starej co urodzila juz 2 dzieci

Gość ktoska
tak juz jest :)))) ja tez znam takiech ludzi/ wyzej napisalam !!! i tez sie ciesza

Gość coronna
pitolenie totalne z ta impotencja. A 80% wpadek to bzdury z bajek!!!! Znam dziesiatki par i 2 wpadki. Ja bym dawala 5% wpadek

Gość ktoska
5% tylko wpadek przez stosunek przerywany??

Gość coronna
tak wynika z doswiadczen moich znajomych, ja 2 lata nic, moj acet w sumie 8 lat nic, moja kolezanka 4 lata i nie jest w ciazy.....i jeszcze wiele. No ale mam tez jedna ktora po 5 l wpadla wiec gwarancji oczyw nie ma

Gość ktoska
no to proste ze nie ma gwarancji ale duzo osob mialo szczescie :) poza tym przeciez gosc sie spuszcza wiec po tym milaby miec impotencje?? ze chwile potrzyma :)

nawet jeśli z tą impotencja to nieprawda (nie wypowiadam się, bo nigdy o tym nie słyszałam), to po co \"męczyć się\" przerywanym? No chyba że ktoś lubi? Poza tym wielu seksuologów zgodnie twierdzi, że częste stosowanie go może prowadzić do nerwicy i stanów lękowych :P

Gość slimaczek007
ale skoro gosc sie spuszcza tylko nie w srodku tylko zaraz po tym , to niby czego ma miec nerwioce, slyszalam o nerwicy..ale nie rozumiem