Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka21

Przesuniecie krwawienia

Polecane posty

To wrescie jak to jest z tym przesunieciem krawawienia podczas brania pigulek?Mozna wziasc dwa opakowania na raz nie martwiac sie o zadne skutki uboczne?

Gość Nastolatka15
Może lepiej spytać ginekologa?:>

Gość mozna
byle nie za czesto. Ja ostatnio zrobilam tak na sylwestra. Teraz wyjezdzam nad morze i akurat okres mi wypada. Dlatego nie robie 7 dniowej przerwy i lece z nastepnym opakowaniem. Informacja potwierdzona przez lekarza

Gość a ja jestem
przeciwniczką takich rzeczy. tzn. wiem, że to bezpieczne, a jednak bezpieczniejsze wydaje mi się mieć to krwawienie i po prostu użyć tampaxów - zakładanie trwa chwilkę, dzięki aplikatorowi i jest bardziej higieniczne... no, chyba, że to taka sytuacja, że naprawdę nie możesz sobie pozwolić na okres (aczkolwiek żadna mi nie przychodzi do głowy, żeby tampaxy nie wystarczyły..)

Gość ja jestem w takiej sytuacji
Jade z moim narzeczonym na tydzien nad morze. Nie wyobrazam sobie zebym miala siedziec na plazy i zastanawiac sie czy przypadkiem nie powinnam zmienic tamponu. Poza tym zmienianie tampona w toi toice mnie nie bawi. Przy tym dochodza pewne inne dolegliwosci zwiazane z miesiaczka. Pomijam juz fakt ze widze sie z moim przyszlym mezem jedynie w weekendy. I ze niby bedac caly tydzien razem nie moglibysmy sie kochac! Taka obcja odpada:)

Gość oczywiscie
mialo byc "opcja":)

Gość też się nad tym
zastanawiam, niby na opakowaniu pisze co i jak, no i przy braniu tabletek to niby jest 'krwawienie przypominające okres', więc ingerowanie przez samo branie tabletek jest :P ale czy bezobjawowo to przebiega to już nie wiem...