Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimusia

SESJA ZDJĘCIOWA

Polecane posty

Gość Mimusia

Chcę zrobić prezent mojemu chłpakowi na I-szą rocznicę bycia razem. Pomyślałam sobie żeby wykupić sesję zdjeciową dla nas obojga i porobić sobie takie profesjonalne fotki razem. Nie musiałoby być ich dużo, ale tak żebyśmy mieli pamiątkę. Obawiam się jednak, że taka przyjemność może bardzo drogo kosztować. Czy ktoś się orientuje ile mniej więcej?? Proszę o pomoc :)

Podejrzewam, że taka sesja zdjęciowa to coś na kształt portfolio, a to niestety zabawa od ok.300zł minimum. Ale po co Wam jakaś firma? Tylko zdzierają. Nie lepiej wziąć kogoś znajomego, żeby Wam te fotki pstryknął? Taniej wyjdzie, a naprawdę niewielka różnica, o ile ktoś się na tym zna. Jakie to mają być fotki? W razie czego polecam się - mam trochę doświadczenia w fotomodelingu i sesje też zdarzyło mi się robić:)

no faktycznie to troche kosztuje! ostatnio sie sama orientowalam co? ile? i jak?tak sesja to ok. 6oozl. tez proponuje zeby wam ktos znajomy Wam zrobil zdjecia:)

Gość Mimusia
ojjj troszkę mnie zmartwiłeś. Moja koleżanka za sesję slubną w plenerze ( 100 zdjęc, z tego 40 wywołanych) zapłaciła 250 zł, więc nie sądzę aby taka sesja jaką ja chce miała kosztować aż tyle. Nie mam niestety nikogo znajomego kto zajmuje się fotografią. Mam w domu cyfrówkę, ale mam dosć takich zwyczajnych zdjec, chciałąbym miec kilka takich z charakterem :)

Gość Mimusia
Śmierdzę wilgocią unoszącą się ze starego nesesera znajdującego się od 2 miesięcy w przechowalni bagażów na dworcu w Sochaczewie

Gość olle
znowu tu jestes?

Gość olle
Mimusia, skąd jesteś?

Gość Mimusia
paskudnemu podszywaczowi już podziękujemy bez komentarza....

Gość Mimusia
do olle jestem z okolic Przemyśla

Gość olle
chcesz tą sesje, czy nie?

Gość olle
śmierdzę majtkami 44 letniego leśnieczego, w których przenosił ranną jaskółkę :classic_cool:

Gość olle
kurna, za daleko, Przemyśl i okolice - ekstra, ale to szmat drogi

Gość olle
do olle smierdzacego lesniczym - kochanie, stęsknileś się za mną?

Gość Mimusia
do olle No fakt, prowincja. Niedługo przenoszę się do Krakowa bo idę na studia, ale dopiero od października.

Gość olle
jaka prowincja, nie lubie tego slowa, ludzie z Warszawy go nadużywają

Gość Mimusia
No możliwe. Ale ja kocham tę moją "prowincje", cisza spokój, nienawidzę wielkich miast.

Gość olle
wiesz, i tu i tam są zady i walety ;)

Olle!!..proponujeszdziewczyn na sesja zdjeciowa.Wiec ja chetniej bym sie przyjaczyla.Nr.gg:5970832.Pozdrowko

Gość mimusia sluchaj
a raczej czytaj, P-slu na placu u zbiegu ulic kazimierzowskiej i frnciszkanskiej (nie pamietam nazwy placu, dawno w pslu nie bylem) jest taki znany fotograf, swego czasu, raz na jakis czas organizowal on takie sesje w promocyjnych cenach, tylko 50 zl !! (normalnie tyle kosztuje 1 zdjecie) Radze zapytac :) Powiedz ze ktos Ci polecil, posciemniaj moze sie uda :) Moja dziewczyna robila, fotki sa swietne, niesamowitej jakosci, duze i jakies 30 sztuk, wszystko za 50 zl :P

sesja w studiu tak, jeżeli jest dobrze wyposażone, w większości oferta jest marna, często dla oszczędności zdjęcia są wykonywane aparatami małoobrazkowymi lub kiepskimi cyfrówkami i gdyby nie oświetlenie studyjne to by to wszystko wyglądało słabo, a tak bardzo średnio. W plenerze podobnie, większość woli cyfrówki. Poszukaj ambitnych amatorów najlepiej ze sprzętem średnioformatowym to zrobią ci świetne zdjęcia w umiarkowanej cenie. Najdrożej wychodzi robienie zdjęć sprzętem wielkoformatowym, ale tym zajmują się profesjonaliści i zamożni/bardzo ambitni amatorzy, niestety koszt jest niemały, ale jakość bajeczna.

Gość Friduczanka
Mój chłopa i ja jesteśmy studentami fotografii. Robimy sesję za 250zł, z czego jedno zdjęcie jest wywołane w formacie 50/70, oprawione i odpowiednio zabezpieczone. Oczywiście można się umówić na inne rzeczy jak np. odbitki, czy więcej wywołanych zdjęć. No i wszystkie zdjęcia koniecznie nagrane na płytę. W takim razie zapraszamy!! Mamy do użytku profesjonalne studio, z bardzo dobrym sprzętem, robimy zdjęcia analogowo i cyfrowo. I co najważniejsze - ZNAMY SIĘ NA RZECZY!! Oboje studiujemy fotografię, właśnie robimy dyplom i się bronimy, więc możecie mieć pewność naprawdę dobrych jakościowo zdjęć i oczywiście z pomysłem. Miejsce to Wrocław. W razie zainteresowania dzwońcie: Paweł 796 749 987 lub gg: 8508749.

Gość Friduczanka
7498508 - mała pomyłka w numerze gg.

Gość karolka007
jest może ktoś z Krakowa, kto chciałby popstrykać zdjecia? mam tu na myśli profesjonalną lub półprofesjonalną sesje? Jakie są ceny w krk?

Gość femilady
Polecam !!! www.krzysztofwozniak.com Profesjonalnie.