czarna17 0 Napisano Sierpień 5, 2005 wczoraj bylam u ginekologa i przepisal mi pigułki okres skonczył mi sie 2 dni temu i ja juz wczoraj wziełam pigułke a potem na opakowaniu przeczytalam jezeli to jest pierwsza seria to nalezy zaczac prac w pierwszym dniu wkwawienia czy to znaczy ze zmarnowalam cale opakowanie i juz tabletki nie sa skuteczne ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna17 0 Napisano Sierpień 5, 2005 pomozcie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sa nieskuteczne Napisano Sierpień 5, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna17 0 Napisano Sierpień 5, 2005 czyli moge juz je wyrzucic do smieci?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna17 0 Napisano Sierpień 5, 2005 jestem zla bo ginekolog nic mi nie wspomnial o tym ze trzeba je zazywac w pierwszym dniu krwawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMBe 0 Napisano Sierpień 5, 2005 co to za ginekolog skoro nie wspomnial o tak waznej rzeczy :| a z tymi pigulkami to jest tak ze teraz nie beda skuteczne, musisz poczekac na okres i zaczac brac od pierwszego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiam... Napisano Sierpień 5, 2005 nie musisz wyrzucac opakowania poprostu zawsze bedzie Ci tej jednej tabletki brakowalo i bedziesz musiala zaczynac nowe opakowanie, tak samo jest jak ktoras z nas nie robi przerwy 7dniowej, bierze je dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna17 0 Napisano Sierpień 5, 2005 dziekuje bardzo czyli mam zrobic tak czekac az dostane ores i w pierwszym dniu zarzywam tabletke mam jeszcze pytanko czy pierwszy raz mozna zrobic 8 dniawa przerwe zeby to sie wyrownalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiam... Napisano Sierpień 5, 2005 tak poczekaj do okresu i wtedy zacznij je brac a co do wydluzania 7 dniowej przerwy to ja bym jej nie robila, ale napewno co musisz robic to zmien ginekologa i tego nowego zapytaj bo to wazne naprawde. Z hormonami nie ma zartow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kathia Napisano Sierpień 5, 2005 nie wydłużaj przerwy między opakowaniami, ewentulanie możesz ją skrócić do 6 dni. i na przyszłość - najważniejsze jest nie zapomnieć pigułki w pierwszym tygodniu, bo skuteczność może się zmniejszyć. ośmiodniowa przerwa m/y opakowaniami może doprowadzić do owulacji i w efekcie do ciąży. nie straszę, ale ostrzegam. skoro nie zrobił tego twój lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejejejejejeje Napisano Sierpień 6, 2005 po pierwsze jest uloytka która powinno sie przeczytac jak sie zaczyna brac jakikolwiek lek zostaw opakowanie na awarynje nie kontunuuj, poczekaj do nastepnego krwawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej zaraz... Napisano Sierpień 6, 2005 Dziewczyno, najpierw się ulotki czyta!! A tego ginekologa zmień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach