Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnnnn

Czy mogę być w ciąży...???!

Polecane posty

Witam mam pewne pytanie.Moze zazne od poczatku a wiec:W czerwcu okres dostalam 25 czerwca a w lipcu 27 lipca w wiec mój cykl trwał 33 dni i zazwyczaj tyle trwa a nawet dłuzej.Chodzi o to ze kochałam sie z moim chlopakiem w 2 dni przed okresen,nastepnie 1 dzien przed i w pierwszym dniu okresu.Kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie skonczylismy w srodku.Czy mogłam zajsc w ciazę???Ja zawsze schizuje.Wiem ze przed okresem sa dni nie płodne ale czytałam ze jednymi z objawód dni płodnych jest ból piersi i wypryski na twarzy a ja własnie w tych dnich kiedy sie kochalismy mialam te objawy .A poza tym czytalam ze jedym z objawów ciazy jest czeste oddawanie moczu a mi sie czesto chce siussiu(tak co 2 godz.)czy jest mozliwosc ze zaszłam w ciaze.Moze te pytanie wydac sie głupie ale ja naprawde sieboje i nie chce schizowac.prosze o pomoc.

Gość ola19
jezeli chodzi o czeste sikanie to nie powinnas sie martwic,moja kolezanka tak miala a wynikalo to ze stresu bo przeczytala ze w ciazy sie czesto sika i miala taki objaw.ja tez bardzo schizuje,wlasnie skonczyl mi sie okres po 5 dniach a ja dalej sadze ze jestem w ciazy ale moja psychika juz tak oddzialywuje.z drugiej strony powiem ci ze sex bez zabezpieczenia to najgorsze co moze byc i nigdy tak nie rob!!jesli jestes panikarą lepiej zabezpieczja sie i to nawet podwojnie!!!stres moze spowodowac poprostu wszystko!!naprawde ,poczekaj i zrob test

Gość zaniepokojona yhy
Ja sie strasznie martwie bo okropnie bola mnie sutki, przeczytalam wczoraj o tym czestym oddawaniu moczu i blyskawiacznie nie wiem bydz moze to ze stresu, ale chce mi sie ciagle siku :/

czy ja dobrze widze? kochałaś sie bez zabezpieczenia i jeszcze masz jakies powody, by sie nie stresowac? kobieeto, ammy XXI wiek, tak sie nie robi, ile znam dzieci, ktore zostały poczete przed okresem lub tuz po nim jesli sie nie zabezpieczasz, to w zasadzie nie ma dnia, kiedy jestes bezpieczna polecam pigułki, juz prawie 2 lata stosuje, i naprawde sobie chwale pozdrawiam

Gość ola19
nie ma co czytac o objawach bo naprawde kazda z nas ma inne!!!takie czytanie powoduje tylko wlasnie uruchamianie wyobrazni i potem wychodzi ze po kolei ma sie wszystkie objawy!!!ja robilam juz 2 testy ,oba wyszly negatywne,dostalam okres w terminie a tak zle sie czuje ze nadal podejrzewam ciaze...ale nie wiem,t mi juz tak weszlo w glowe ze o niczym innym nie mysle...dziewczyny,nie ma sensu gdybac tylko do apteki ,kupujcie 2 testy roznych firm i zrobcie sobie rano i tyle.

Gość zaniepokojona yhy
Ja juz odchodze od zmyslow :( nie moge zrobic testu bo to bylby dopiero 5 dzien, wiec nawet gdyby wyszedl negatywny to i tak bym sie denerwowala, ze bylo jeszcze za wczesnie na test :/ do okresu mam jszcze 12 dni, nie przypominam sobie zeby sutki mnie kiedys tak bolaly :/ Tabletki bralam dzien w dzien raz tylko wzielam pozniej o 2 godziny, ale przeciez dopuszczalne jest wziecie pozniej nawet do 12 godzin :/ az strach isc do apteki po ten test ;(

Gość ola19
Śmierdzę starym sandaczem złowionym przez 76 letniego Chińczyka

Gość ********
gratuluje rozsadku przyszla mamusiu, teraz Ci zostalo tylko kompletowac wyprawke ale tak to jest jak sie mysli p.... zamiast glowa

Gość mammmmy
ja niedawno urodzilam, wiec moge cos powiedziec na ten temat, sika sie czesto w ciazy ,gdyz jest to zwiazane z uciskiem dzidziusia na pecherz a a pewno nie jest to objaw na poczatku:)))) Chcesz cos jeszcz wiedziec?

Gość zaniepokojona yhy
bardzo Cie prosze odpowiedz mi jak jest z tymi sutkami ??? Z tym sikaniem to juz mnie uspokoilas bardzo ale musze powiedziec, ze organizm ludzki jest niebywale zaskakujacy, ze czytajac cos o czestym oddawaniu moczu mona sobie takie cos u siebie uroic :/ To dziwne nigdy mnie sutki tak nie bolaly, przynajmniej sobie nie przypominam :/ Jak powiedzialam wczesniej bralam regularnie tabletki, tylko raz wziaelam 2 godziny pozniej niz zwykle, ale to dopuszczalne pzreciez :( Kochalismy sie w sobote czy jest sens juz isc po test???

Gość mammmmy
piszesz tutaj ze "objawy" mialas wtedy gdy sie kochalas czy pozniej??? mi sie wydaje ze nie masz po co isc, spokojnie:))

Gość zaniepokojona yhy
kochalam sie w sobote, a sutki bola mnie od wczoraj :( po test pojde na pewno, ale czy po tak krotkim czasie moglby byc pozytywny, chyba powinnam poczekac jeszcze z 2 dni dla pewnosci i dopiero go zrobic:/ moze objawy ustapia.

Gość zaniepokojona yhy
malo tego wlasnie zmierzylam temperature ciala i jest 37,3 :( mam nadzieje ze to ze stesu :(

Gość mammmmy
na pewno nie masz sie o co martwic,objawy by tak szybko nie wystapily, a test moze stwierdzic ciaze po tygodniu chyba

Słuchajcie ale ja sie kochałat totalnie przed okresem te dwa dni i jeden dzien w trakcie,wiec okres normalnie dostalam i trwal 5 dni a do wytrysku nie doszlo ... wiec jakie sa szanse ?

acha zapomnialam dodać ze mój cykl od ostatniej miesiaczki do tej co dostałam ostatnio po kochaniu sie trwał 33dni i zazwyczaj mad takie dlugie cykle albo i dluzsze

Gość zaniepokojona yhy
tez tak mysle, ze na objawy jest za wczesnie, ale czytam inne wypowiedzi o wczesnych objawach i wszystkie kobiety pisza, ze bol piersi pojawil sie juz na kilka dni po zaplodnieniu :|

Gość lolly pop
sluchajcie dziewczyny...naukowo jest potwierdzone ze objawy ciazy wyst nie kilka dni po zaplodnieniu!najwczesniej moga wyst po okolo2 tyg kiedy ciaze mozna juz wykryc np w moczu.dlatego dziewczyny cos wam napisze ,moze to was pocieszy.jezeli chodzi o wczesne objawy ciazy jak tu pisza niektore przyszle mamusie to na ogol wmawianie ich sobie do glowy.nieraz jest tak ze dziewczyna bardzo chce miec dzidziusia i czeka na niego wiec zawsze po stosunku mysli sobie i wyszukuje objawy...nie chce tu nikogo obrazac czy cos w tym stylu ale tak dziala psychika.myslenie o tym sprawia ze objawy sie pojawiaja wczesnie,potem rzeczywiscie mozna byc w ciazy ale tak naprawde to prawdziwe objawy nie pojawiaja sie tak wczesnie!!!dziewczyny pisza ze objawy s=mialy wczesnie bo tak bardzo chca miec dzidziusia ze sie nakrecaja zaraz po stosunku tak jak my!!podobnie na tym polega schiza ciazowa.dziewczyny org nie przyspiesza objawow bo wszystko z czegos wychodzi przeciez.powiekszona macica w ok 8 tyg to czestsze siusianie,ale kilka dni po stosunku macica nie rosnie do takich rozm zeby naciskac na pecherz.przemyslcie sobie to dziewczyny!!!

Gość iksinka
Mam pytanie.Mam przewaznie nie regularny okres.Ale wedlug ostatnich okresow mialam dostac miedzy22 a 26 lipca.ale do dzisiaj jest cisza .boli mnie podbrzusze,bola mnie tez sutki ale tyko przy dotykaniu.Mam tez zaparcia.Nie kiedy chce mi sie strasznie jesc a nie kiedy wogole.Jak myslicie jestem w ciazy.Mam nadzieje ze tak!!!

Gość iksinka
a i mam mdlosci.

Gość iksinka
Czy ktos mi odpowie

Gość do iksinki
zrob test! najlepiej Quick Vue

LOLY POP wielkie dzięki za twe słowa,twój text bobpudował mnie troszke i uspokoił :-)))

Gość naukowo to jest
stwierdzone, ze piersi moga bolec juz kilka dni od poczecia, a ciaze w moczu mozna wykryc juz przeciez po 6 dniach :P

Gość nikitaaa
o kurwww jakie z was debilki!!! nawet gdyby speram dostala sie do pochwy nie mialas prawa zajsc w ciaze dziecino. podczas okresu zluszcza sie cala blona sluzowa macicy przez ten czas nie jestes w tanie jajeczkowac a zaplodnione jajeczko nie ma szans zagniezdzic sie w macicy w takich warunkach. nie macie kompletnie pojecia jak wyglada od strony fizjologicznej cykl u kobiety i pierr dyrdymaly. poza tym to normalne ze przed okresem piersi za nabrzmiale moga tez bolec sutki moze cie bolec glowa mozesz miec podyzszaona temperature wyskakuja ci syfy itd itp ale to nie sa objawy ciazy!!!! tak samo z tym czestym sikaniem to sie pojawia w momencie kiedy macica w czasie ciazy jest tak rozrosnieta ze naciska na pecherz i to powoduje ciagle parcie w zwiazku z czym chce sie czesto sikac a ty pewnie masz zapalenie pecherza;) a nawiasem mowiac czas 2-3 dni przed okresemto najlepszy moment na pelny stosunek bo ot jest ZERO ryzyka:) koniec:) jakby ktos mial jakies pytanie odnosnie regulacji cyklu u kobiety przez hormony to prosze bardzo:)

Gość nikitaaa
kurdę:) sperma heheeh

Gość nikitaaa
kurdę:) sperma heheeh no i jeszcze to ze przynajmniej w moim przypadku czeste oddawanie moczu podczas okresu to jest NORMALKA;d

Gość iksinka
Czy ty to napisalas do mnie?Czy ogolnie?

Gość nikitaaa
i do ciebie i ogolnie dla walsnego dobra warto znac podstawy fizjologii i obserwowac swoje cialo;d

Gość yetii
Hej, skąd ja to znam; schizy mam straszne, panicznie boję się ciąży; i dobrze było przez rok, bo abstynencja od seksu była, teraz wrócił mój chłopak z zagranicy i jeszcze nie kupiłam pigułek, więc stosowalismy tylko prezerwatywę, okres miałam od 13 lipca przez 5 dni, 18 i 19 uprawialiśmy seks (czyli 2 i 3 dzień po miesiączce); kochalismy się jeszcze raz w 24 dniu cyklu też z zabezpieczeniem. W połowie cyklu 14-16 dzień miałam upławy, gęsty biały śluz. Cykle mam 30-32 dniowe, więc w ciązy nie powinnam być, ale schizy mam straszne; w piątek powinnam dostać okres najwczęśniej, ale zastanawiam się czy dzis nie kupie testu bo wariuję choć myslę że to wyrzucanie kasy, ale święty spokój kosztuje. No i teraz to juz tylko pigułka + prezerwatywa bez porządnego zabezpieczenia. Wiem, że panikuję, ale może ktoś jest mnie w stanie uspokoić