Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_lady_punk

Moja mama straciła pracę

Polecane posty

Gość mała_lady_punk

jak mogę jej pomóc?jak się zachowywać?ona płacze i jest załamana...co ja 17-letnia dziewczyna mogę zrobić?zachowywać spokój?

Gość mała_lady_punk
dorośli są beznadziejni...pomóżcie biednej dziewczynie błagam

Gość a jak Ci mozemy pomoc
nie mozemy, pracy jej nie damy przeciez...

Gość Karolona
a w jakim wieku jest twoja mama?? daleko jej do emerytury?? dlaczego straciła pracę?? ma wyższe wykształcenie?? Podałas za mało danych. Jak mamy ci doradzić w jaki sposób masz jej pomagać

Gość Karolona
Na pewno musisz być przy niej. Myslę, że tego potrzebuje. Możesz tez przeglądać ogłoszenia w prasie, moja ciotka dostała prace własnie z gazety.

Gość mała_lady_punk
47 lat,wyższe wykształcenie,angielski perfect(mieszkała długo w Kanadzie i Holandii).>Straciła pracę w wyniku prywatyzacji jej zakładu pracy.Jest inżynierem.

Gość mała_lady_punk
Dzięki Karolona...wiem,że łatwo jest napisać"my nic nie możemy zrobić" a w takiej syt. to nawet dobre słowo wiele da;)

Gość Karolona
wiesz twoja mama ma świetne kwalifikacje, mimo iz ma juz swoje lata to będzie jej łatwiej znaleźc prace niz innym osobom w jej wieku. Życze powodzenia. Takie sytuacje się zdarzaja, nikt nie ma zycia usłanego samymi rózami.

widzę że Twoja mama ma dobre wykształcenie a do tego język który teraz bardzo jest potrzebny,niektórzy młodzi nie znają perect języka tak jak Twoja mama

Gość mała_lady_punk
Dziękuję ;)naprawdę.Właśnie wchodzę na portal jobs.pl może czegoś poszukam dla niej...gdyby ktoś znał dobre stronki z ogłoszeniami o pracy to proszę podajcie;)z góry dziękuję;)

Gość Karolona
najważniejsze jest zdrowie, nie pozwól by twoja mama popadła w depresje, wyciagnij ja od czasu do czasu z domu. To wazne. Ale i tak minie sporo czasu, az ochłonie po tym przezyciu.

Gość dobra pamięć
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1490274 Wklejam raz jeszcze, jakby link nie działał, to zainteresowani mogą wpisując w szukaj "prosze o ubranka dla mojej coreczki noworodka" poczytać ciekawe rzeczy.

Gość mała_lady_punk
po pierwsze to ja mam w nicku "punk" a mama noworodka "pank" Panie Dobra Pamięć...więc najpierw naucz się czytać.a po drugie mam 17 lat i nie potrzebuję ubrań dla noworodka.Nie wiedziałam,że ktoś ma taki nick.Zainspirowałam się piosenką Lady Punk i żadnej ideolologii mi nie dorabiaj.

Gość menszczyzna
bądź przy niej