Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmilek19

Ja Tatusiem??????..................

Polecane posty

Gość KAmilek19

Witam was drogie panie hehe.Troche mi glupio ze wchodze na taka stronke ale niestety life is brutal i nie mam sie kogo poradzic a wiec moje pytanie brzmi...Moja dziewczyna poleciala sobie 8 do Stanow ja tu zostalem i za jakis czas do niej dolece ale nie w tym rzecz.Ostatnio rozplakala sie i powiedziala mi ze jest w ciazy bo zrobila test poltora tygodnia temu i wyszlo ze jest...Mowi ze okres spoznia sie jej jusz okolo 30 dzien ale nie ma zadnych objawow.Wiec drogie panie obdarzcie mnie swa wiedza i wypowiedzcie sie na ten temat z profesjonalnym podejsciem jakie posiadacie na ten temat bo jest to mi bardzo wazne gdyz jesli jestem tatusiem to zobacze moja ukochana szybciej niz mi sie zdaje a jesli nie to to troche potrwa:(Dziekuje za wszelka pomoc zawarta w wypowiedziach i pozdrawiam

Gość wiec...
z tego co mi wiadomo po krotkim czasie bycia w ciazy nie ma zadnych obiewoe. niektore z dziewczyn nawet nie wymiotuja. wiec ciezko pwoiedziec jak ona to bedzie przechodzic. ale skoro okres jej sie spoznia a nigdy nie spoznial to jest w ciazy!!! pytanie a robiliscie to bez zabezpieczen?? mogla byc taka sytuacja? zajscia w ciaze??

Gość wiec...
bo sa tu takie wypowiedzi ze dziwczyna robila to biorac tabletkli anty, facet mial gumke a ona dlaej sie martwi ze moze byc w ciazy heheheh ....

Gość wiec...
acha...jest duzo przypadkow i ja to znam ze dziewczyny nie wiedza do 4-5 a czasm 6 miesu=iaca ze sa w ciazy.... wiec......

Gość KAmilek19
sluchaj ja ci powiem tak!! moze to pojebane z deka ze mam tyle lat co mam ale chcialem miec znia dziecko tak bardzo i tyle czasu jechalismy bez zabezpieczenia [5 miesiecy] non stop!!I przez 5 miesiecy sie nie udawalo i teraz dla mnie jest nie do pomyslenia ze akurat wtedy gdy ja stracilem,wtedy gdy ona poleciala:(:(:(a ja jestem tu sam to los mogl mnie obdarzyc czyms tak szczesliwym ze sie mi udalo cos w zyciu i przez to ze jesli by byla wciazy to zobacze ja kiedykolwiek kiedys w zyciu bo nie dostalem pierdolonej wizy 3 razy z rzedu...i mielismy sie spotkac dopiero po roku,a rok to bardzo duzo wiec nie wiem czy mam sie cieszyc z tego co jeszcze nie wiadome ale test robila i wyszlo ze jest wiec....???

Gość wiec...
ja ci powiem tak... niech ona sobie jescze robi tam testy a najlepuiej do ginekologa...bo to on powie czy jest i to najbardziej pewne bedzie..!!! ona tu nie moze wrocic?? na stale tam pojechala?? hmmmmmmmmmm ciezka sprawa.... ale o wize sie staraj mysl ......... jestes mlody ale tak juz jest tzn aj niewiele jestem starsza bo 20 lat mam ale jakbym teraz wpadla to swiat mi sie nie zalamie !!! z gory wierze ze bnedziecie razem ze dostaniesz wize i bedziecie szczesliwi :):):)

Gość wiec...
kurde tak o tym mysle... wiec uczysz sie jeszcze czy na studia idziesz? twoja dziewczyna ma kogos tam na bialo?? jesli tak niech ci ten ktos wysle zaproszenie ty sie zapisz na studia byle jakie i wtedy powienni cie puiscic bo maja pewnosc ze wrocisz na studia!!!! hmmmm'innego wyjscia nie znam ale wiem ze tak robia ludzie

Gość KAmilek19
hehe...moja dziewczyna pojechala tam na stale i ma tam cala rodzine ale barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo duzo jest mozliwosci by sie tam dostac ale najgorsze w tym wszystkim jest to ze ja to mam zalatwione i jedyne co musze zrobic to...czekac ale nie wiem ile pol roku,rok??a wszystko przez te kurwy co terroryzuja swiat i nie zpowalaja innym ludziom zajmowac sie tym czym umia sie zajmowac najbardziej usdzczesliwianiu takich jak ja by byc tam:)ja sie nie ucze bo mialem male problemy ale jestem zaradny chlopak pracowalem troche tu i tam,troche zagranica i wierze ze utrzymalbym ja i dzidziusia bo kocham ja and zycie a odkad jej nie ma to moje zycie sie popierdolilo!!!!

Gość KAmilek19
a powiem ci tak!!!! zaproszenia sa huj co warte!!!!Mialem najlepsze i ze zlotymi wstegami i huj to mi pomoglo ze teraz siedze tu a ona jest tam:(:(:(:(

Gość wiec...
wiesz nie chodzi mi o to czy ja utrzymasz bo naprawde w to wierze ze dasz rade szczegolnie ze bedzieszmial "pyrtusia" :) zapisz sie na studia do szkoly gdzie kolwiek, zalatw sobie zaproszenie i probuj nie czekaj tylko rob cos!!

Gość wiec...
to jak ona sie tam dostala? nie jest tak prosto!!!!!!! kurde nie wiem w takim razie co robic ja tylko o takim sposobie slyszlam wiec.... w sumie nie masz nic do stracenia wiec probuj wszystkiego. a twoi rodzice ci nie pomoga?

Gość KAmilek19
ej no ale przeciesz ci mowie ze!!!ja mialem zajebiste papiery ze sie ucze a oni NIE!!!!

Gość wiec...
to ja nie wiem juz........

Gość KAmilek19
ale tu nie chodzi o moj wyjazd powiedzcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakie prawdopodobienstwo jest ze ona jest w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiec...
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze

Gość tak tak tak
Kamilek, miało sie kłopoty z prawem i lata się w dresiku co?? A rodzinka zakosiła Ci laske z przed nosa bo nie chciała takiej różowej przyszłości dla córci. Tak to było mój drogi.

Gość wiec...
mysle ze 80% skoro test jej p[ozytywny wyszedl

Gość Johny
do tak tak tak......................heh mialo sie klopoty ale sie tego nie wymaze. nie wiem kim jestes ale po twojej wypowiedzi wnioskuje ze naogladales(as) sie za duzo filmow z udzialem gnojkow ktorzy kradna w dresach bulki ze sklepowych pulek:):)ja sie za takiego nie udaje i napisalem tu notke na forum by ktos mi pomogl a ty mi nie pomagasz wiec nie komentuj zbytnimi dennymi tekstami pozadnych pytan,narazie

Gość tak tak tak
mam Ci pomagac udawac się za takiego co kradnie bułki w sklepie i co to znaczy "udawac sie" za kogoś?? gadka jak spod poprawczaka :P

Gość Johny
mialo byc kamilek 19 ale sie przestawilo w nicku:P)

Gość tak tak tak
grabarz35 looooooooooooooooooooooooooooooooooooool :D

Gość wiec...
bedziecie sie teraz tak kloci???

Gość KAmilek19
nie nie nie chcem cie tu:)gadka jak z poprawczaka hehehe,ale czasem czlowiek chce by mu ktos pomogl a na drodze stanie mu takie gowno jak ty i huj nie chce sie zyc komentuj se inne notki bo mi nie pomagasz....

Gość tak tak tak
No przyznaj się...laseczka była z dobrego domku a ty z blokowiska albo inne żulowskiej kamienicy :P Ciąża jej nie pomoze, rodzinka wyskrobie, znajdzie odpowiedniego chłopaka i raz dwa o tobie zapomni.

Gość tak tak tak
Facet słuchaj, jak powiedzieli Ci raz drugi i trzeci ze nie wpuszczą cie do stanów to tego nie zrobią. A to że ci mówia zebys czekał to tylko po to żebys im dupy nie zawracał co chwila. Teraz ci pomagam na serio.

Gość KAmilek19
do tak tak tak sluchaj mnie wyraznie...wlasnie jestem z dobrego domu hehe mam wszystko co mam i nie jest tak ze jestem biedny ona bogata:) znam jej tylko mame i jest bardzo pozadna kobieta,rozmawiala przed wyjazdem z moimi rodzicami ze mnie sciagniwe i dotrzyma slowa bo wiza to legalna forma wyjazdu ale sa tesz inne:)chodzi mi o to ze tam bede tylko ze musze odczekac pol roku lub rok a ja tu wariuje,zadnej skrobanki nie bedzie,uwierz mi w to.ja nie pytam sie ciebie czy innych czy ja z nia bede tylko zapytalem jak czlowiek czy sa szanse ze jest wciazy a nie chce sie wdawac w gadke w style nie sciagnal cie bo to inna bajka i o to sie nie martwie umiesz to zrozumiec???

Gość tak tak tak
Jeny człowieku jak zrobiła test a okres miała mieć juz miesiąc temu to o czym tu dyskutować. jest w ciąży i tyle.

Gość tak tak tak
a swoja droga nie wierz we wszystko co mówią starzy. Ile twoja laska ma lat??

Gość KAmilek19
no widze ze wreszcie z toba mozna porozmawiac....

Gość tak tak tak
Pisałeś ze miałeś kłopoty, powiedz jakiego rodzaju to były kłopoty, skoro nie chcą cie poscic do stanów?? A jak wyglada u Ciebie sprawa z obowiazkiem słuzby wojskowej?? Laska niech potwierdzi wynik testu jeszcze raz bo zatrzymanie sie okresu może miec związek ze zmiana klimatu, podróża i takie tam