Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmilek19

Ja Tatusiem??????..................pomozcie

Polecane posty

Gość KAmilek19

Witam was drogie panie hehe.Troche mi glupio ze wchodze na taka stronke ale niestety life is brutal i nie mam sie kogo poradzic a wiec moje pytanie brzmi...Moja dziewczyna poleciala sobie 8 do Stanow ja tu zostalem i za jakis czas do niej dolece ale nie w tym rzecz.Ostatnio rozplakala sie i powiedziala mi ze jest w ciazy bo zrobila test poltora tygodnia temu i wyszlo ze jest...Mowi ze okres spoznia sie jej jusz okolo 30 dzien ale nie ma zadnych objawow.Wiec drogie panie obdarzcie mnie swa wiedza i wypowiedzcie sie na ten temat z profesjonalnym podejsciem jakie posiadacie na ten temat bo jest to mi bardzo wazne gdyz jesli jestem tatusiem to zobacze moja ukochana szybciej niz mi sie zdaje a jesli nie to to troche potrwaDziekuje za wszelka pomoc zawarta w wypowiedziach i pozdrawiam

Gość fg
no to gratuluje!!! to ze nie ma zadnych objawow to nie siwadczy o tym ze nie jest w ciazy tak ma okolo 50% nic nie czuje ze jest w ciazy i odrazu szok, okres spoznia sie juz 2 tydzien i test ciazowy na + gratuluje wspieraj swoja dziewczyne bo bardzo tego bedzie potrzebowac 🌻

Gość KAmilek19
Ona sie cieszy:) My tego chcielismy,moze trudno zrozumiec ze taki mlody chlopak jak ja tego cchial ale jednak wiec myslisz ze jest??

Gość jgjdj
jest na 99% powodzenia!!!!!!!!!!!!

Gość no to sie wpierdoliłeś młody
:-D

Gość KAmilek19
Ja sie ciesze:)u mnie jest troche inna sytuacja:/

Gość no to sie wpierdoliłeś młody
no to sie ucieszysz jak sie urodzi.:-D:-D:-D do czasu młody.:-D:-D:-D

Gość daffodile
Kamilku gratulacje:) my sie staramy i narazie nic....wyślij jakies pozytywne fluidy!!!! pozdrawiam Was..troje;)

Gość KAmilek19
do----------------->usun usun to ty sobie wodoglowie z muzgu cwelu!!!

Gość KAmilek19
do daffodile---------->dziekuje za pozytywne relacje i zycze wam powodzenia...moj sposob na to byl taki ze w to nie wierzylem ze sie uda i sie udalo:P heheh nie wiem czy to dobra perspektywa myslenia ale pomogla chyba