Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaa

JEDWAB FAROUK

Polecane posty

Gość ninaaaa

uzywał ktoś??? jaki efekt????

Gość ja jestem zadowolona
mam bardzo długie włosy, które po myciu straszliwie się plączą. Po jedwabiu nie ma tego problemu. Poza tym mają ładny połysk i końcówki włosów nie są takie przesuszone.

Gość ninaaaa
ja mam poblem z włosami przesuszonymi i niepoddajacymi się układaniu:( zastanawiam się nad zakupieniem tego specyfiku i jestem ciekawa czy pomoże

Gość ja jestem zadowolona
Na przesuszone włosy pomoże, a jak z układaniem, to nie wiem, moje się dobrze układają , ale możesz kupić małą buteleczkę do wypróbowania, to jest koszt jakiś 8 złotych.

Gość ninaaaa
chcę kupic na allegro, za 5zł. bez przesyłki bo sprzdawca jest z mojego miasta i nie ma problemu z odbiorem osobistym.dzieki:)

moje wloski po tym blyszcza niesamowicie a to zadki widok jak na moje wloski.... ja kupilam na allegro z przesylka 9,5zł buteleczka jest malutka (15ml) ale wystarczy kilka kropelek na cale wlosy

Gość no właśnie sama sięprzymierzam
do zakupu(u mnie kosztuje 8 zł) .Mam bardzo zniszczone końcówki od prostowania , czy ten jedwab mi pomoże je zregenerować? Czy tylko je nabłyszczy? Nie chcę zbytnio obcinać włosów:(

Gość liberalizm górą
http://www.pjkm.pl trzeba skasować w pasku zadań to co pojawi się po adresie

Gość bettinka22
mozna to kupic w kazdym sklepie fryzjerskim i na allegro pelno

Gość wiem gdzie można kupić ale
czy warto wydać nawet te 8 zł? :)Czy naprawdę ten jedwab pomaga zregenerować włosy, czy tylko je nabłyszcza? Bo może za tą forsę lepiej kupić olejek rycynowy i jajka? ;)

pomaga,naprawde,nie tylko nablyszcza ale włosy po tym sa takie żywe,lepiej sie układają.A na dodatek ten jedwab jest wydajne,bo napraqawde duzo go na włoski nie trzeba.J prostuje włosy prawie codziennie,i jeszcze przed uzywaniem jedwabiu,owszeb były proste,ale takie sztywne,a po jedwabie sa super.POLECAM.