Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu111

Maska na włosy PLACENTA - kto używał?

Polecane posty

Gość bubu111

Jakie efekty?Ja mam cienkie, raczej przetłuszczające się włosy.Czy Placenta jest dla mnie, czy tylko dla zniszczonych i suchych włosów?

Gość bubu111
Naprawdę nikt nie używał??? :(

ja mam caly czas uzywam...wlosy szybciej rosną to prawda...a czy lepiej są odzywione tego nie potrafie stwiertdzic

Gość bubu111
eviaczek--> ale na co właściwie jest ta odżywka?co Ci daje poza tym,że szybciej Ci rosną włosy?czy je wzmacnia,bo mi bardzo o to chodzi. i czy ich za bardzo nie obciąża,żeby nie były takie przyklepne potem...

wiesz co powiem Ci tak, po nalozeniu odzywki jeden czy dwa dni wlosy są bardziej puszyste...moja fryzjerka mi ja polezila bo moje wlosy byli slabe, tzn wypadaly, łamały sie....uzywam jej od jakis 2 miesiecy i faktycznie mniej wychodzą i jest ich wiecej...mysle ze to nie ma znaczenia jakie masz wlosy...chodzi o to zeby poprawic ich kondycje prawda

Gość do eviaczek
mozesz podać jakiej firmy placentę polecasz?

Gość bubu111
A gdzie i za ile można ją dostać?I jak często się jej używa? Czy wciera się ją we włosy czy także w skórę głowy?Wielkie dzięki za odpowiedz! :)

nie wiem co to za firma...opakowanie jest zielone, napis Placenta pod spodem Serical...natomiast na odwrocie producent Kallos Poska...

mo załatwiła fryzjerka...nakładam na wlosy raz w tygodniu, owijam folią i cieplym recznikiem...po jakis 30-60 minutach zmywam

Gość do eviaczek
wielkie dzięki :D

Gość do eviaczek
ale jednym słowem - opłaca się???????

Gość a jakie
składniki zawiera ta odżywka, mozecie napisac o ile są podane na pudełku

Gość joanna974
Hej, ciekawa acz kłopotliwa kuracja. Wymaga dużo czasu. Ja stosuję placentę w ampułkach i specjalny szampon. Tą placentę wciera się w skórę głowy robi 10 minutowy masaż głowy i nie zmywając można już sobie modelować włosy. Tam jest procentowo dużo ekstraktu z placenty więc przy słabych włosach, czy przetłuszczających można szybko coś zaradzić. Oczywiście przy wypadaniu dłużej ale też skutecznie. To strona sprzedawcy www.placenta.phg.pl Tam jest pełny opis tego i innych rzeczy na włosy. Poza tym można przez Allegro lub Świstaka to namierzyć. Pozdrawiam.

Gość dziewczyny najpierw się
dowiedzcie, z czego jest ta placenta...

Gość mniszek
z ust mi to wyjales/wyjelas jak sie dowiedza z czego to im sie odechce zabiegow na wlaosach ha ha h

Gość łysa
z łożysk! no i co z tego???

Gość mniszek
jakby twoj fecet sie dowiedzial to by w zyciu cie nie dotknal :P

Gość joanna974
Stosowałam placentę z dużym powodzeniem gdy miałam łojotokowe zapalenie skóry głowy i włos się sypał w dużych ilościach. Uwaga !!!! na naszym rynku jest mnóstwo produktów "placentopodobnych", które podczas stosowania dają mizerny efekt lub wogóle go nie ma. Polecam produkt sprawdzony przez dermatologów PLACEN FORMULA HP firmy niemieckiej WT-Methode. Dla zniszczonych i suchych włosów zastosuj raczej coś na bazie siliconu np. Fluid w ampułkach lub odżywki dwufazowe w sprayu.

Gość proszę o radę
Mam cienkie przetłuszczające się włosy, cierpię też na wzmożone wypadania włosów, są jakieś takie puszyste niekształtne jak myślicie lepsza będzie Placenta czy wax??

Gość zdecydowanie lepsza placenta

Gość do mniszek
może twój facet się tobą brzydzi, mój nie!!! a poza tym brzydzić się można całej chemii którą w sibie kujesz stosując przeróżne kosmetyki...:P

Gość do Joannna74
możesz napisać coś bliższego o placencie firmy którą polecasz? gdzie ją można kupić oraz jak nazywają się te drugie odżywki do włosów zniszczonych? pozdrawiam :)

Gość joanna74
odżywkę w ampułkach Placen Formula HP kupiłam w punkcie hurtowym zaopatrzenia fryzjerskiego (dostałam cynk od znajomej fryzjerki).Polecam jednak zajrzeć na stronę www producenta, gdzie jest szczegółowy opis wszystkich kosmetyków pielęgnacyjnych do włosów z możliwością ich zakupu w firmowym sklepie internetowym. Poniżej podaję adres tej strony : www.placenta.phg.pl Polecam :-)

Gość Desera
Mam ochotę sobie właśnie kupiś na allegro tylko zastanawiam sie czy warto. Czy ktoś juz uzywał i ma jakieś efekty?

Gość Desera
Hej!!!! Czyżby nikt nie używał?

Gość Desera
Odświeąm i pnawiam pytanie