Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu111

Maska na włosy PLACENTA - kto używał?

Polecane posty

Gość LampkaNocna
Właśnie kupiłam maseczkę Placenta, na allegro. Dziś wypróbuję i napiszę co i jak.... ale na www.wizaz.pl ten produkt jest na pierwszym miejscu wśród odżywek do włosów!! został najwyżej oceniony spośród wszystkich odżywek dostępnych na rynku. To na pewno coś znaczy...

Gość LampkaNocna
no więc potwierdzam: Placenta to cudo!!!!!!!!!! Włosy mam błysszczące, gładziusieńkie jak nigdy. A miałam suche, sztywne, okropne, bez połysku. Po farbowaniu.... kurczę, wspaniały kosmetyk za niską cenę. Polecam!!!

Gość Lena1982
Czy placenya nadaje sie dla faceta?Mojemu straaasznie wypadaja włosy

Gość MARTAka
Wiecie co? Ja chodzilam na nakładanie tej maseczki do fryzjerki i wiecie ile płaciłam za jeden zabieg??? 10!!! czyli niewiele mnije niż cena całego opakowania na allegro!!! Tylko ta pani sprtynie nie mówiła jak sie ta maseczka nazywa i trzymala ja w takiej szafeczce, ale po dwóch miesiacach przepłacania znalazłam ja na allegro i juz przestane naiwnie biegac co tydzien na zabieg do fryzjera!!! :) :) :) :) Jeżeli chodzi o sam sposob jej użycia to nakładaną ją mialam na ok 30-40 minut, głowe zawijaną w ręcznik i szłam pod wielką suszarę,zeby wloską było cipło i zeby chłoneły składniki odżywcze! A sam efekt po tych dwóch miesiącach jest rewelacyjny, z włosów zniszczonych rozjasnianiem, matowych i poprostu brzydkich, zrobily mi sie włoski błyszczące, leiste ale nie przyklepane i o wiele zdrowiej wygladające!!! POLECAM WSZYSTKIM!!!

lena 1982 --> ja swojemu podarowałam placentę i jest w fazie testowania ;) ale myślę, że powinna pomóc, a tego, że również nadaje się dla panów to jestem pewna - bo niby czemu nie :)? A co do samej Placenty to ja się od niej uzależniłam - cudo :)

Możecie podać link do jakiegoś zaufanego sprzedawcy np.na allegro?A ile płacicie za placentę razem z przesyłką?I po ilu dniach dostajecie przesyłkę?Z góry dzięki za info

Gość ja ją mam
ja mam tą maskę i jestem z niej bardzo zadowolona poniewaz mam blond włosy suche i doskonale nawilza dzieki czemu są bujniuejsze i dają sie po umyciu rozczesac natomiast nie polecalabym osobom ktore maja przetłuszczajace sie włosy poniewaz nawilza ona i wzmaga w ten sposob intensywnosc przetłuszczania.Jest świetna dla blondynek zreszta pisze to sam producent

Gość aisha1982
hej dziewczyny.ja tez sie wybieram na te placente ale dotrzec nie moge.slyszalam bardzo duzo pozytywnych opinii na jej temat.mam wlosy strasznie wysuszone rozjasnianiem a w dodatku wykruszaja mi sie od polowy,co w polaczeniu z faktem,ze mam z natury bardzo cienkie daje okropny efekt.tak wiec jeszcze w tym tygodniu sie pewnie wybiore skoro i tutaj tak chwalicie.pozdrawiam

Gość mimioooozaza
a w aptece da sie to kupic? czy tylko w sklepie fryzjerskim. ja to chce!!!!

Gość aisha1982
Hejka W koncu dotarlam.Bylam dzis pierwszy raz i zobaczymy co bedzie dalej.Moja fryzjerka kazala mi przychodzic raz w tygodniu,wiec mam nadzieje,ze kasa nie pojdzie w bloto:(Pozdrawiam

Gość magdzia3
hej dziewczyny.w poniedziałek zamówiłam maseczkę na allegro kallosa niedługo dojdzie,ma tyle pozytywnych opinii że skusiłam się.Mam bardzo przesuszone włosy więc jestem ciekawa jakie będą efekty.

Gość wiki6
ja uzywam placenty firmy kallos jakies 4 miesiace i jestem bardzo zadowolona z efektu do tej pory nie moglam sonie poradzic z moimi kreconymi wlosami w jednym miejscy bylo siano fakt rozjasnialam je robilam pasemka wlosy mam naturalnir krecone ilez ja sie nad nimi napracowalan zeby pozbyc sie teco siana nawet fomowe maski wlasnej roboty nie pomogly w koncu ttrafilam na to tanie cudo i prosze nie mam siana kupilam ja w sklepie u radka to jet maska z lozysk roslinnych tak pisza na opakowaniu a nmie ze zwierzecych polecam z czystym sumieniem

Gość magdzia3
mam nadzieje że mi pomoże ta odżywka.Też mam kręcone włosy,więc wiem jaka to z nimi udręka.Ja już nie wiem czego używać.Już tyle odżywek przeżuciłam.Zamówiłam w poniedziałek tez u Radka ale na razie nic nie doszło. WIKI6 ile czekałaś na przesyłkę..

witam, używam placentę i bardzo sobie chwalę:) ostatnio zamawiałam w maju, pieczątka na paczce z poczty 18.05. dotarła paczka do mnie ok 20 czerwca 😡 (zamawiałam od kogoś ze śląska) była rozpakowywana (placente zawsze dodatkowo zaklejaja plstrem - słoik w sensie, a w mojej paczce plaster był odklejony i włozony tylko do paczki, no i widać ze ktoś rozcianł pudełko i sprawdzał środek) zapewne na poczcie głównej w warszawie:O tak więc paczka priorytetowa, która powinna iść dwa dni, dotarła do mnie po ponad miesiącu 😠 uwielbiam placente i nie zamierzam jej zmieniać, ale od teraz będę zamawiać z conajmniej miesięcznym wyprzedzeniem (zanim się skończy...) kupiłam teraz także maskę ze szpiku końskiego (też z allegro) i testuję.. ta akurat szła może 3-4 dni..

Gość a kładziecie też na skórę głow
a kładziecie też na skórę głowy czy tylko na włosy ?

Gość aisha1982
placente wlasnie wciera sie w skore glowy,nie we wlosy bo chodzi o to ze ona musi sie dostac do cebulki.ja robilam w czwartek pierwszy raz i musze powiedziec,ze narazie zadowolil mnie efekt.nie musialam nakladac odzywki zeby rozczesac normalnie wlosy,a mam z tym problem.zobaczymy co bedzie dalej.pozdrawiam

Gość nulia
Witam, ja uzywam placenty. Uwazam, ze to bardzo dobry produkt. Oczywiscie najwazniejsze by kupic orginalany, a nie jakas podrobe! Za 12 ampulek place 75zl, ale efekty sa! Szczegolnie dwa razy w roku taka kuracja daje mocne efekty, na wiosne, gdy po zimie wlosy sa zmeczone i na jesien, gdy po lecie wlos zawsze jest przesuszony. Wtedy stosuje pelna kuracje, a w pozostalych okresach wystarczy ampulka na tydzien. Mam dlugie wlosy, ale z tendencja do rozdwajania sie, po kuracji zawsze ladnie sie ukladaja i widac ze wlos jest zdrowy. Wole wydac wiecej, ale miec efekty niz wydawac pieniadze na kolejne reklamowane odzywki... Pozdrawiam!

Gość mishmashka
samanta nie szkoda ci tych mordowanych koni?:O od ok 2 miesiecy uzywam placenty kallosa szczerze mowiac po wszystkich super opiniach liczylam na cos lepszego ale i tak jestem bardzo zadowolona do tej pory uzywalam gliss kura plynny jedwab (ok 11 zl za 200ml) a placenta jest tansza i jednak lepsza kupilam ja w salonie fryzjerskim (polecam jednak allegro bo placilam 14 zl za 275 ml) mam wlosy krecone bardzo zniszczone i przesuszone (niestety sa takie z natury i w dodatku wroclawska kranowa robi swoje) po placencie dobrze sie ukladaja sa calkiem niezle nawilzone a mimo to dosyc puszyste i nie przyklapniete z czystym sumieniem moge polecic szczegolnie za ta cene

Gość 2468
uzywam placenty w ampulkach na wypadajace wlosy, na opakowaniu jest napisane zeby uzywac co drugi dzien, ja planuje uzywac codziennie czy myslicie ze to moze zaszkodzic??

Gość placen
tak przeglądam wypowiedzi, większość z was pisze o tym że włosy poprawiają swój wygląd, a czy ktoś moze mi powiedzić jak to ma się do wypadających włosów, walcze z wypadaniem włosów już od dłuższego czasu i mam marne efekty....:(

Gość Koniuch
a czy ona naprawde sprawia ze wlosy rosna szybciej? jesli tak to jaka roznice zauwazylyscie w poroscie wlosow? ;> odpowiedzcie to bardzo wazne :)

Gość Koniuch
DO 2468 mysle ze lepiej bedzie ,jesli bedzesz sie trzymac wskazowek ;) lepiej co 2 dni ,lub zapytaj kogos kto sie zna na tych rzeczach,moze naprawde to by bylo nic zlego .

Gość meggiiiii
Ostatnio moja ciocia przyniosła mi placente z zakładu fryzjerskiego, ale nie wiem czy to ta sama o ktorej piszecie, moja to crema midollo firmy sercial, produkcji włoskiej. Narazie uzywałam ja razy, faktycznie włosy są bardziej miękkie niz po waxie. Ale i tak kruszą mi się włosy. Ostatnio przeczytałam dzies ze jak sie delikatnie naciaga włosy przy skurze to szybciej rosną!! co wy na to.?

Gość thinksołek
Czy ta Placenta nadaje się na łojotokowe zapalenie skóry glowy ?

Gość zaba1316
Napiszcie mi o której placencie piszecie bo nie wiem bo ja znalazłam placente w kapsułkach,placente maske:jajeczna,mleczna,owocową i z łozysk i nie wiem o która wam chodzi!ja bym nie kupiła nigdny ze szpiku końskiego bo wole używać roślinnych bo koni mi szkoda.Zle bym się czuła kładac ich na włosy:(Ktos pisał że te z łożysk są z łozysk roślinnych, a inni piszą że ze zwierzęcych wiec juz nie wiem z jakich;/ odpowiedzcie prosze bo nie wiem co robic:(

Gość Placenta to wyciąg z łożysk
roślinnych, może byc w kapsułkach lub w kremie (bynajmniej ja słyszałam o tych dwóch formach).

Gość mika_______
Mam do Was kilka pytan na temat Placenty. Kupiłam ją niedawno i chciałam wiedzieć jak jej używacie,nakładacie na włosy czy skórę głowy też? Ile trzymacie na głowie? Co ile jej używacie?

Gość mika_______
up

Gość kaaaaaaaaaaska
he dziewczyny ja kupiłam dziś placente niemieckiej firmy WT-Methody. Mało jest informacji na temat tej placenty w ampułkach i trochę się obawiam jej użyć. Może ktoś wie coś więcej na ten temat.

Gość hoina
uzylam juz 3 ampulki placent formula...po kazdym użyciu wypadlo mi znacznie wiecej wlosow niz normalnie - ok. 200. Zasatanawiam sie jak u Was ze skutkami dzialania tej odzywki....bo przeciez ma blokowac wypadanie...help