Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majecka

DERMATOLOG- RZESZÓW

Polecane posty

Gość majecka

WITAM CHCIALABYM SIE PRZEJSC DO DERMATOLOGA I oD ROKU MIESZKAM W RZESZOWIE ALE NIESTETY NIE ZNAM TU DOBREGO DERMATOLOGA:(. JESLI MOZE MI KTOS POMOC TO BEDE BARDZO BARDZO WDzIECZNA.MAM ZASKORNIKI ALE ZA BARDZO NIE CHCE ISC DO KOSMETYCZKI-NIE CHCE RYZYKOWAC :p, pozdrawiam cieplutko. cium cium cium

Gość Koleżankaa
polecam Ci miłą i sympatyczną panią dermatolog, panią Bajorek (może nieznacznie przekręciłam nazwisko), która przyjmuje w Przychodni na ul. Warzywnej. Tam, będą wiedzieli o kogo chodzi (nawet jeśli przekreciłam trochę nazwisko). :)

Gość medzory
ja byłam ostatnio w medyku na akademickiej u Bielakowej no i po prostu nie polecam, niemiła kobieta a to co mi przepisała ani w ząb mnie skutkuje...

Gość medzory
ja byłam ostatnio w medyku na akademickiej u Bielakowej no i po prostu nie polecam, niemiła kobieta a to co mi przepisała ani w ząb nie skutkuje...

a ja bylam u pani Rusin...kolo ul. Lwowskiej, na przeciw nowego szpitala, niedaleko zakladu pogrzebowego. Babka jest bardzo mila i wogole wydaje sie, ze zna sie na rzeczy...leki stosuje dopiero od wczoraj, tak ze nie moge powiedziec, czy tak samo dobrze sie zna, jak jest sympatyczna, ale wydaje mi sie, ze raczej jest dobra

Gość No coż
A po Ci dermatolog????przeciez zaden nie moze byc dobry:(

Gość No coż
Co to znaczy dobra dermatolog???