Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia81

Jaki wpływ na włosy ma Cilest??

Polecane posty

Gość madzia81

Czy wypadja po nim włosy czy przeciwnie zmacnia?? Prosze o szczere odpowiedzi!!!

Gość babs
A ja znowuz wyczytalam gdzies na necie( nie wiem jednak czy to prawda) ze Cilest oslabia cebulki wlosowe. Sama szukam na ten temat wiecej informacji bo wlasnie biore Cilest

ja biore Cilest od 2 lat,ale nie wiem czy jakos dziala na moje wlosy bo ja mam z nimi zawsze problemy!!ostatnio zaczely mi strasznie wypadac ale nie przyszlo mi do glowy ze to moze byc od tabletek..

A dla moich wlosow ma dzialanie zbawienne - takich ladnych przed stosowaniem antykoncepcji nigdy nie mialam. I rosna szybciej. Dlatego nie nalezy generalizowac, czy tym bardziej opierac sie na opiniach innych, bo kazda z nas reaguje inaczej. Niestety ja sie musze pozegnac z Cilestem, ze wzgledu na ból lydek w ostatnim czasie. Mam stracha przed zakrzepica.

A dla moich wlosow ma dzialanie zbawienne - takich ladnych przed stosowaniem antykoncepcji nigdy nie mialam. I rosna szybciej. Dlatego nie nalezy generalizowac, czy tym bardziej opierac sie na opiniach innych, bo kazda z nas reaguje inaczej. Niestety ja sie musze pozegnac z Cilestem, ze wzgledu na ból lydek w ostatnim czasie. Mam stracha przed zakrzepica.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu