Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 19

pomocy !!!!!!!!!!ciaza...

Polecane posty

Gość mloda 19

czy podczas ciazy wystepuaj uporczywe bole glowy??? booje sie ze moge miec jakiegos guza na mozgu albo ze jestem w ciazy mimo ze dostalam okres tydzien temu i biore regulernie tabletki anty. stracilam apetyt czesto biegam do ubikacji boje sie ze umieram bo nigdy predzej nie bolala mnie glowa dopiero teraz poczylam co to znaczy bol glowy.....wystepuja one 2 dni ciaze raczej wykluczam bo przeciez milam okres...czy zdazylo wam sie drogie panie byc w ciazy i miec okres( przy braniu tabletek anty)) prosze o odp

Gość olcia199
spokojnie,tez tak miaalm,okres skonczyl mi sie a ja schiza bo sie zle czulam ...zrobilam 2 twesty,w ciazy nie jestem,bole glowy to skutek brania tabletek,mnie zaczelam bolec glowa dopiero po 6mies stosowania a to ze nie masz apetytu to albo stres albo tabletki.mialam identyczniemnie martw sie!!!

Gość mloda 19
olcia 199 dzieki za wsparcie:)!!! a do dziewczyny: nie martw sie o tabletkach anty duzo czytalam mzoe wiecj niz ty i wiem ze zdarzaja sie przypadki zajscia w ciaze przy braniu tabletek anty nie ma zadnej metody 100% oprocz podwiazania nasieniowodow lub jajowodow ....