Tadż al Arus 0 Napisano Sierpień 9, 2005 GIN. przepisal mi ten srodek ale chcialabym sie dowiedziec od was czy macie jakies doswiadczenie i co sadzicie o tym srodku...czy jest naprawde dobry:)).Prosze o rady bo pierwszy raz zaczne uzywac srodki anty a chcialabym porozmawiac z doswiadczonymi dziewczynami.Dziekuje z gory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelka84 Napisano Sierpień 9, 2005 Ja rowniez 3 lata temu dostałam Microgynon21 jako pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Jak dla mnie bez zastrzezen. W pierwszym miesiacu troche mnie mdliło, a poza tym cera ładna i nie utyłam ani grama!! Pozniej zdecydowalam sie przestac brac tabletki, ale wspomnienia mam pozytywne :) Nie masz sie czego obawiac :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadż al Arus 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Dziekuje ewelko :)) jednak nie moge ich uzywac moj ginekolog wprowadzil mnie w blad bo uzywam antybiotyki i inne leki nie powiadomil mnie ze nie moge :(( wiec nici z tego.Pozdrowienia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kicia 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Ja tez je stosuje :P Jak dla mnie bardzo dobre ;) Tez nie utyłam i czuje sie po nich b.dobrze :P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 11, 2005 u mnie ok:) po poprzednich (Cilest) okroooooopnie utyłam, ale nie hamowałam swego apetytu, po tych mam obniżony i zanim zaczęłam stosować dietkę schudłam 4kg, no teraz muszę pomóc w inny sposób (1000kcal;)) W pierwszym miesiącu w połowie cyklu BARDZO Bolała mnie glowa - jakieś 2 dni i kilka razy mnie mdliło. Birę je o 08.00 i jest wszystko dobrze :) Pozdrawiam! a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziks Napisano Sierpień 11, 2005 Ja po Microgynonie utyłam byłam napuchnięta jak balon i ciągle mi sie chciało jeśc odrazu je rzuciłam i biore inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach