Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmilek19

Jest czy niejest?????????????????????????

Polecane posty

Gość KAmilek19

witam was...nie sadzilemz e napisze tutaj kiedys hehe ale jednak.Mam takie pytanie.Moja dziewczyna 8 lipca poleciala do stanow,2 tygodnie temu zorbila test i wyszlo ze jest wciazy,okres sie jej spoznia 30 dni ponadto od 2-3 dni rano zle sie czuje a wieczorami ma 38stopni goraczki,boli ja brzuch i jej zle.niedlugo idzie po test i pozniej do ginekologa ale do tego czasu che uslyszec wasze zdanie na ten temat czekam na wypowiedzi ludzi kompetentnych anie wysmiewania,dzieki:)

Gość wszystko wskazuje
wszystko wskazuje na to ze jest

Gość zla rada
no nie trzeba byc geniuszem ze jest...... bo na zatrucie to nie wyglada......

Gość ale skąd
taka wysoka gorączka?wg mnie nie oznacza ona ciąży???

Gość KAmilek19
nie wiem skad ja wam mowie to co ona mi powiedziala...mowi ze ma 38 od 3 dni i ja brzuch boli..zpoznia sie 30 dni robila test wiec chyba jest.....ja sie nie znam, ja tam tylko bede mial synka czy coreczke ktora bede kochal:P

Gość zla rada
no i gratulacje ale pamietaj nastepnym razie o ANTYKONCEPCJ!!!!

Gość KAmilek19
ej ej ej ale to nie byla wpadka to musialo byc tak:/teraz bede sie zabezpieczal bo jedno starczy i chce by mialo wszystko:)

podwyższona temperatura to normalna sprawa w czasie ciąży szczególnie pierwszych 3 m-cy. Może 38 to nie norma ale 37,5 jak najbardziej. Możliwe ze się dodatkowo przeziębiła czy coś i dlatego tak A w ciąży pewnie jest, ale z tego co pamietam to chyba planowaliście dzidzie?:) Życzę szybkiego załatwienia wizy!

Gość KAmilek19
dodam jeszcze ze w drogach rodnych odczuwa swedzenie...nie wiem czy to wazne ale zapomnialem to dodac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KAmilek19
do iczka----------------------------->prawidlowa sugestia,wiza jak wiza chodzi oby miec green card a na to musze czekac kolo roku ale warto.bede szczesliwy jesli jest:)

No! :) to trzymam za Was kciuki, a raczej życzę Wam wszystkiego najlepszego 🖐️