Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeeeee

zazywasz tabletki anty. WEJDZ Bardzo ważne

Polecane posty

Gość boje sieeeeee

a wiec tak zapomnialam wiasc tabletki ,minelo 18 godz kiedy sie zorientowalam ( chcielismy z chlopakiem uprawiac sex i nagle sobie przpomnialam ze nie wzielm tabletki :/ ) natychmiast ja wziela byla godz ok 17:30. Pora kiedy biore normlanie rabletki to 19 wiec wzielam kolejn tabletke Po ok 30 min odbylam stosunek ze swoim chlopakiem oczywiscie z prezerwatywa ktora niestety pękła dziewczymy po jakim czasie tabletki zacznaja działac ?? czy mam powód do niepokoju ?? dodam ze teraz mam dni nieplodne

Gość gtrrrrrrrrrrrr
a ktory to byl dzien cyklu? tzn. ktorej zapomnialas?

Gość boje sieeeeee
a wiec dzisja wzielam dziesata tabletke Zawsze w poniedizlaki zaczynam nowe opakowanie

Gość deli23
nie ma dni płodnych czy niepłodnych.ktora to była tabletka czy w 1,2 czy3 tygodniu?

Gość boje sieeee
w 2 tygodniu Pierwsza tabletke wzielam w zeszly poniedzialek czyli mija dzisja 10 dzien czyli o jest 2 tydzien

Gość tylko po
postinor!

Gość deli23
mozesz byc spokojna,masz szczescie ze to2tydzien,najbezpieczniejszy

Gość boje sieeee
a wiecie moze po jakims czasie od zazycia tabletki zaczyna ona dzialac i bez stresowo mozna uprawiac sex ??

Gość tylko po
uuuuuu bzdurka!! 3 tydzien jest najbezpieczniejszy radze czytac ulotki

Gość boje sieeee
kurcze to ja juz nie wiem czy te moje obawy sa słuszne :( :(

Gorzej by było gdybyś zapomniała o tabletce w 1 lub 3 tygodniu. Jeśli to 2 tydzień, to możesz być spokojna. Przynajmniej tak jest napisane na mojej ulotce

ja potwierdzam jednak ze 3 tydz jest najbezpieczniejszy... ale co ulotka, co lekarz inna opinia!

Gość deli23
przeczytaj poprostu ulotke,w mojej jest napisane ze2jest najbezpieczniejszy

bezpieczny pod względem?? chciałabym to zobaczyc, nie twierdze ze tak nie jest....ale dokładniej poprosze

Gość deli23
ok LOGEST Opuszczona 1 tabletka w drugim tygodniu Należy zażyc tabletke tak szybko , jak to możliwe i przyjąć następną tabletke o zwykłej porze.Skuteczność działania pigułki jest zachowana i nie potrzeba stosować dodatkowych metod antykonceocji.

wiem ze do 12 godzin nie ma znaczenia ale po 12 juz dodatkowe zabezpieczenie... inni każą odpuscic pigułke brac dalej ale sie dodatkowo zabepzieczac

Gość deli23
renika skąd Ty masz takie dziwne informacje?to fakt ze jezeli nie mineło12 to nie ma znaczenia,ale jezeli minęło to jest tak jak napisałam...

wiec musze troche poszperac w necie :) pozdrawiam www.psyche-soma.prv.pl

i regulon i cilest mam przed sobą zalecają dodatkowe zabezpieczenie czy to 1-2 tydzien natomiast w trzecim, nie karzą robic przerwy brac nastepne opakowanie

dodam jeszcze ze w harmonecie mam dokaldnie to samo! pozdrawiam www.psyche-soma.prv.pl

Gość deli23
to dziwne że w Logeście jest inaczej :P

2. Jeżeli od czasu wzięcia ostatniej tabletki upłynęło więcej niż 36, ale mniej niż 48 godzin, zażyj od razu pominiętą tabletkę, a następną – w normalnym terminie. 3. Zapomniałaś kilku tabletek (a w opakowaniu zostało więcej niż 7 tabletek) Policz, ile tabletek pominęłaś i ile zostało w opakowaniu. Jeżeli zostało ich więcej niż 7, wyrzuć pominięte tabletki. Od razu zażyj kolejną tabletkę. Pozostałe łykaj w normalnym terminie. Nie jesteś w pełni zabezpieczona przed ciążą. Przez 7 kolejnych dni stosuj dodatkowe zabezpieczenie antykoncepcyjne (prezerwatywa, spermicydy) albo unikaj współżycia. Nie przejmuj się, jeżeli wystąpi krwawienie.\" wiecej niz siedem, oznacza drugi tydzien brania pominiętą akurat dziewczyna połknęła co nie wpłynie źle, pozostałe w terminie KAZA DODATKOWO ZABEPIECZAC!!!!!