Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywonoga zrozpaczona

okropne nogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam taka okropna szpare miedzy kolanami:-( czy ktos ma podobny problem?sa na to jakies cwiczenia?A moze operacja???

Gość upupup
długie spodnie i spódnice! a potem leczenie głowy :)

Gość hhhhhhhmmmmm
ja mam takie nogi, to daltego ze sa strasznie chude , szczegolnie lydki sa tak chude ze moge je objac pacami, takie geny, niestety ,nog sie nie wyprostuje ( chyba).

leczenie glowy???Pewnie jestes wlascicielka pieknej pary nog;-) Latem dlugie spodnie,porazka...poza tym jestem kobieta!

Gość dont worry
ja mam iksy i zyje.najwazniejsze,ze sa 'sprawne'

ja tez mam taki problem:(...unikam wiec ubran ktore by eksponowały nogi ale mimo to idac ulica czuje sie jakby wszyscy sie na mnie gapili:(porażka...tyle ładnych ubran nie mozna włozyć...wiem ze sa wieksze problemy niz krzywe nogi ale o ile łatwiej jest życ długonogim pięknosciom....

Gość Trendy Angelka
Skoro na ulicach widujemy cellulitisowate nóżyska starych bab... to czemu ty nie możesz pokaazać swych nóg z małą wadą...? Ludzie teraz eksponują swe wady... zamiast walorów...poprzewaracało im się w głowach kompletnie...szczególnie tym staruszkom w zielonych rażących spodenkach w połowie odsłaniających pośladki...bo i takich widoków już nam nie oszczędzają...A ty zwróć uwagę na swą ładną buzie, a nie nogi które nei wprawiają cię w zadowolenie... głowa do góry :*** :)

łatwo powiedzieć,gorzej wykonać:(...za niedługo czeka mnie impreza, ide na wesele z moim chłopakiem...kupiłam sobie ładna sukienke..ładna do momentu ash ja ubrałam w domu i zobaczyłam sie w lustrze...jest do połowy łydki ale czuje sie jakby eksponowała całe moje \"iksy\" ;(;(;(;(;(

Gość to ja mam
jeszcze gorzej.. :( Nie dość, że krzywe (okropna przerwa miezy nimi-jakby na beczce prostowane) to jeszcze chude niesamowicie, zwlaszcza te nieszczesne koslawe lydki. Jkby bylo malo-mam paskudna skore-jestem alergiczka i po wielu latach depilacji moje nogi wygladaja jak po wojnie biologicznej (plamki, nawet male blizny; wrastaja mi wloski co tez wyglada niesczegolnie...) Niestety-mnie tylko spodnie ratuja, ale tez nie wszystkie :(

Gość nie trzeba być alergiczką
też mam blizny po wrastających włosach. jak nogi są opalone to trochę je mniej widać.;) krzywe i w ciapki a i tak chodzę w krótkich spodenkach.:) moje ciało, moja sprawa. nie będę chodzić w dżinsach, kiedy na dworze skwar. jak się komuś nie podoba to niech ogląda swoje.:P a dlaczego macie kompleksy? przez takie osoby jak "Trendy Angelka", która każdemu coś wytknie, która się do każdego przyczepi. mnie tam nie przeszkadza starsza pani rozebrana w upalny dzień. niech każdy robi co uważa a od innych się odpieprzy.

łatwo powiedziec nie przejmowac sie,a ja z tym kompleksem żyje jush 24lata:( i ukrywam go pod szerokimi spodniami....ale czasem trzeba załozyc sukienke a wtedy zaczyna sie koszmar:( zaczyna sie koszmar bo jestem swiadoma swej niedoskonałości i boje sie reakcji ludzi na nia....ehhhh....

Gość nie trzeba...
Dlaczego masz taką słabą samoocenę? Więcej pewności siebie!:D Uśmiechnij się do siebie w duchu, uśmiech na buzi i lej na takie "Trendy Angelki", które przyglądają Ci się na mieście. Same próbują poprawić sobie nastrój wynajdując wady u innych. Rozejrzyj się dookoła. Prawie każdy ma jakąś wadę wyglądu. Najładniejsi są natomiast ci, którzy są pewni siebie, usmiechnięci i to oni nadają życiu rytm nie czekając aż poniesie ich fala. Popatrz na Whoopi Goldberg. ta to ma dopiero krzywe nogi. Do piękności tez się nie zalicza, ale jest przecież taka ładna dzięki radości życia, którą emanuje.🌻

Gość hhhhhhhmmmmm
ja tez za pare dni mam wesele ale moja kofana kolezanka pozyczyla mi sukienke do kostek:D a juz myslalam ze umre ze stresu jesli bede musiala wyjsc z domu w miniowie :(rok temu wyszlam z domu w sukience do kolan , ktora kupil mi moj chlopak, i co z tego ze sukienka sliczna skoro z moimi chudymi i krzywymi nogami szlam mprzez miasto w takim stresie ze szok, malo nie plakalam ;/

mam niska samoocene bo wiem jak wygladaja niestety moje nogi...a to wesele to dla mnie tym wiekszy stres że pierwszy raz spotkam sie tam z rodzinka mojego chłopaka:(...co oni sobie o mnie pomyśla moshe przesadziłam z ta sukienka i powinnam tak jak moja przedmowczyni włozyc cos długiego ale tak mi sie spodobała,że po prostu musiałam ja kupic,myslałam,ze bede pieknie wygladac ale chyba tak nie bedzie..... \"nie trzeba...\" dzieki za słowa pocieszenia,troszke mi pomogły:) pozdrowienia dla wszystkich:)

Gość polinkaaa
moja siostra ma ladne proste nogi ale ostatnio zauwazylam ze jak nalozy 10 cm szpile to jej nogi tez wygladaja jak krzywe, moze to tez kwestia odpowiedniego obuwia hm nie wiem ja juz, ja tez mam wesele kuzynki mego chlopaka, rodzinka tragiczna i krytyczna :(

Gość Krzywa
Ja tez mam ten sam problem.Ale staram sie go przezwyciezac i nosze mini,krotkie spodenki, itp.Chociaz nie dawno,gdy szlam ulica w krotkiej spodniczce pewien chlopak ok.16 lat,spytal sie mnie mimochodem,czemu ty masz takie krzywe nogi?:(Udalam ze nie slysze i poszlam dalej w swojej mini...chociaz nie powiem,przez pewien czas o tym myslalam...Jestem jednak pogodzona ze swoja wad(nie jedyna-niestety:() i jesli jakis ciuch podoba mi sie,poprostu go kupuje-nawet jesli jest to krociotka mini-spod ktorej bedzie widac moje "piekna" nogi..pozdrawiam wszytskich

katharinaaa - obcas wysmukli noge :) nie przejmuj sie jezeli nawet na obcasach bedziesz sie czula koszmarnie to doszyj do sukienki np. szersza koronke (o ile sukienka jest prosta) ale wedlug mnie przesadzasz, ta twoja jest dosyc dluga ;) glowa do gory i baw sie dobrze ps. ja za to w ta sobote ide na wesele - kupilam bluzke z ogromnym dekoltem a mam na nim male blizny i tez czuje sie nienajlepiej ale chce sie przelamac :)

Gość alkab
powiem tak- grunt to zaakceptowac siebie, ja tez mam krzywe nogi i przec dlugi dlugi czas wstydzilam sie chodzic w spodnicach i mialam wrazenie ze wszyscy to widza... ale jak zaakceptowalam je takie jakimi sa, zaczelam sie czuc duzo lepiej, podobno jezeli sami siebie akceptujemy to inni tez beda :)) nie nosze mini, ale spodniczki do kolana tez sa dobre a jak fajnie sie w nich wyglada :)

Gość As21
Od 13-roku życia mam paskudną bliznę po operacji lewego kolana. Ponieważ to był wiek kiedy kości sie rozrastały i trzeba było pilnować żeby nie wykrzywiać nóg bo tak sie ukształtują i będą krzywe do końca życia. Ja wówczas wtedy nie myślałam o takich sprawach. Rehabilitowałam się sama po operacji nie pilnowałam tego żeby nie wykrzywiać nóg. Teraz mam 21 lat, 179 cm. wzrostu podobno miałabym szanse być modelką ale niestety z blizną o wyglądzie dzikiego mięsa albo olbrzymiej wielkosci glisty i z lekko krzywymi nogami nawet o tym nie myśle. Napisze wam dziewczyny, że grunt to chodzić z podniesioną głową, wdziękiem i radością życia i olać wścipskich ludzi dookoła, Ja kiedy chce ubieram mini i nie zdażyły mi się jeszcze nie miłe uwagi na temat mojej blizny a wręcz odwrotnie tylko, że ja nie okazuje, że ona mi przeszkadza. I moje drogie to, że ktoś zapyta: "dlaczego masz krzywe nogi", albo "co ci się stało, że cos tam coś tam" to tylko ciekawość nic nie znacząca a nie wyśmiewanie. Meżczyźni w większości są tacy, że gdy zobaczą seksowanie ubraną dziewczyne to jest ona laską i tyle :) więc nie rezygnujcie z mini!

Gość tibby
Krzywa... ja mam 15 lat i zauważyłam, że mam krzywe nogi dopiero jakieś pół roku temu. Poza tym mam strasznie chude. "Zjeżdżają" mi się w kolanach a w udach i łydkach mam trochę odstęp. Noszę praktycznie tylko miniówki, mimo że niezbyt dobrze się czuję ze swoimi nogami, ale za to bardzo dobrze w miniówkach ;) a złośliwymi docinkami zakompleksionych panienek, które tylko i wyłącznie noszą spodnie się nie przejmuję :) pozdrawiam :)

Gość ulalalalalalalala
a ja mam grube łydki i krzywe nogi przez nie, nie noszę krótkich spódniczek, to wygląda okropnie, ostatnio kupiłam se na wesele krótką sukienkę, i poszłam w niej ale czułam się jak baleron a jak obejrzałam jeszcze płytkę z wesela to mało co się nie załamałam, ale wiecej juz tak krótkiej nie nałoże

Gość Etine
Ja zawsze chodze w spodniach. Mam 17 lat, 1 68 cm i waze 52kg. Zawsze uwazalam, ze jestem zgrabna i mam ładne nogi. Niestety ostatnio musiałam kupic spudnice. Gdy sie zobaczyłam w domu normalnie nie mogłam uwierzyc. Mam krzywe nogi! NIgdy tego nie zauważyłam. :((((

Gość Etine
jej spodnice a nie spudnice :)

Gość ja tam wole takie nogi
niz na wozku jezdzic, ciesze sie, ze mam sprawne i dziekuje Bogu, bo niejeden chory czlowiek zamienilby sie na cokolwiek, zeby tylko moc chodzic. Dziewczyny ja mysle, ze zycie jest za krotkie , zeby sie zamartwiac takimi rzeczami i tak te nogi bada caly czas takie same, ale zawsze mozna je zaakceptowac i byc szczesliwym, ale to zalezy tylko od nas :) Pozdrowka

Gość no ja...
ja tez mam ten problem:( moje nogi schodza sie jedynie w kostkach...:( dowiedziałam się o tym jakiś rok temu, kiedy kolezanka powiedziała zebym złączyła nogi i wtedy wyszło, ze mam ogromną szpare w kolanach.. :( nie moge zalozyc krotkiej mini, poniewaz sie wstydze...a czytałam na pewnej stronie, ze w moim wieku (16 lat) jest juz za poźno, zeby skorygować moją wadę.. :( ale pisało ze mozna robic cwiczenia, np. stanąc w prostej pozycji złączyć nogi w kostkach i przez czas cwiczen nie rozłączac i na siłe probować mięsniami łączyc kolana i tak cwiczyc cwiczyc cwiczyc.od razu nie przyniesie efektu, ale podobno po jakimś czasie owszem....ja chce miec proste nogi ;(

Gość jellyk
ja również mam nieładne nogi! jestem szczupła i wysoka, a moje nogi są już przesadnie długie- (105cm) a do tego krzywe i grube! nie mogę dostać na siebie żadnych spodni! wszystkie sa za krótkie!!! A MOŻE TO SPECJALNIE! ŻE KTOŚ LUB COŚ CHCE ŻEBYM ZAŁOŻYŁA SPUDNICE??:) dlatego zaczynam chodzić w spudnicach! I NIE OBCHODZI MNIE CO INNI BĘDEĄ O TYM MYŚLEĆ! WIĘC DZIEWCZYNY! KIEDY MACIE CHODZIĆ W SPUDNICACH JAK NIE TERAZ GDY JESTEŚCI MŁODE! JESTEŚCIE TAKIE JAKIE JESTEŚCIE I TO JEST WŁAŚNIE PIĘKNE! :) NIE PRZEJMUJCIE SIĘ TYM CO INNI BĘDĄ O TYM SĄDZIĆ! SAME WIECIE JAKIE JESTEŚCIE, NA CO WAS STAĆ I NIE POZWULCIE WMÓWIĆ SOBIE JAKIŚ GŁUPICH RZECZY! PRZECIEż TO NIE JEST ISTOTNE-JEST TYLE WARZNIEJSZYCH SPRAW W ŻYCIU!! PRZEMYŚLCIE TO, NIE RUBCIE Z SIEBIE OFIARY...I GŁOWA DO GÓRY!!! JESTEŚĆIE PIĘKNE!:) :) :)

Gość normalna kobieta
nie ma idealów kazdy ma jakieś wady a najgorsze są te niewidczne zwłaszcza w głowie wiec nie przejmoj sie nogami i ciesz sie życiem pókiś młoda bo starej babie nawet piękne nogi nie pomogą

Gość a co to jest r
wow :) super ze takie dlugie nogi :)

Gość dvbdfgbd
ja tez mam krzywe nogi, a dokldaniej kolana- zlaczaja sie. wczesniej tegoi nei widzialam, ale powiedzial mi to lekarz jak mialam jakies 14 lat (teraz mam 16). a poza tym, ze sa krzywe, mam jeszcze jakies okropne blizny, ktore robia sie od malych "potowek" na nogach, i ktore baaaaaardzo wolno schodza. wiec kto ma gorzej? ;)