Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 8666666

to kobiet ktore byly w ciaze!

Polecane posty

Gość to ja 8666666

mam pyatnie dos was kobitki!!! ile dni zle sie czuliscie ! ja nie wiem co mam juz myslec.......biore tabletki anty mzoe nie zawsez regularnie . zdarzalo sie ze bralam 3 lub 4 h pozniej okres milam prawie 2 tyg temu a przez 3 dni fatalnie sie czuje i wszyskie objawy charakteryzujaca ciaze na poczatku wystapily bole glowy co preedzej nie wystepowaly pozniej bolal mnie brzuh ktory boli mnie do dzis nie moge jesc bo ciagle mi sie chce wymiotowac buleczka na dzien wiecej nie moge ruszyc choc czuje wileka pustke w brzuchu czesto chce mi sie sikac i ma biegunke teraz juz nie mam bo nie mam czym tepm mam normalna nawet za niska 36,4 czy to ciaza??? wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest test ale ja wole poznac wasze zdanie!!teraz jestem tak wykonczona ze serce mnie boli i leci krew z nosa wszytsko przez to ze nic nie moge zjesc!!!!!!!!!!!nie moge isc do lekarza bo nie mam ksiazeczki chlopak zabral i bede miec dopiero w sobote!!!!

Gość to jest zatrucie nie ciaza
gdyby byla ciaza to tepmka by byla powyzej 37 st.

Gość olcia199
hmm albo zatrucie albo efekt tabletek,mi przestaly po 11 mies pasowac ale przyznam ci sie ze zazywanie np 3 czy 4 godz pozniej tez ma wplyw na zdrowie,sama to odczulam,jak zazywalam regularnie to wszystko ylo oki,potem zaczely sie wakacje,zapominalam tabletki i zazywalam 4 do 5 h pozniej lub 2 h wczensiej i bardzo zle sie czulam,ciaza?nie sadze,zreszta tabletki zabezpieczaja przed ciaza.nie martw sie

to NA PEWNO NIE ciąża, spoko. Nawet jeśli spóźniasz się z braniem tabletek, nie bierzesz regularnie, to one i tak działają, naprawdę!! Nie masz się czym martwić. A może ci te tabsy po prostu nie pasują, że takie masz kiepskie samopoczucie? Idź do gina, bez książeczki - do prywatnego, i już. Żeby się nie denerwować.

Gość to ja 8666666
dziewczyny dzieki za odp podniescliscie mnie na duchu mam nadzieje ze jest tak jak mowicie!!

Gość k.k.l
JA ZAWSZE TEMPERATURE CIAŁA MAM 37