Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetybee

prosze o szybka odpowiedz

Polecane posty

Gość sweetybee

dziewczyny mam do was prosbe,moglybyscie mi powiedziec czy mozliwe jest zaplodnienie po takiej sytuacji:z moim chloapkiem uprawialismy petting on mial wytrysk,nie zblizylam sie nawet do jego penisa ale po jakichs 5 min moj chlopak ubral majtki i poszlismy spac,on sie do mnie bardzo mocno przytulil tak ze jak sie obudzilam to czulam jego penisa przy moim tylku.ale sie przerazilam ,,,ale ja tez mialam majtki wiec to chyba niemozliwe ze plemniki sie przedostaly?

Gość a ja myślę
że niektóre plemniki są zdolne do wszystkiego ;-)

Gość no oczywiście
że to nie możliwe. Nie martw się bo nie masz czym!!!!!!!!!!!:)

Gość hir aj goł
o tak sa zdolne do wszystkiego a jeden byl w stanie stworzyc taka kretynke jak autorka tematu ;)

Gość ja albo nie ja
BARDZO CI DZIEKUJE!!!!!!! po calym dniu wreszcie usmialam sie jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!odrazu mam lepszy humor! a taki powaznie to gdzie kupilam takie wyjatkowe majtki ze plemnikow nie przepuszczaja? ja glupia na tabletki kase wydaje w\a tu wystarczy najtki na dupe zalozyc u juz sie w ciaze nie zachodzi!!!!! ale Ci zazdroszcze!!!!!!! :) :) :) :) :)

Gość jaJcO
Niektore plemniki to tak zapierdalaja,ze przeleca prze sto par gaci.Ja to bym miala do myslenia na twoim miejscu

Gość ZIRYTOWANA
dziwwczyno a ile ty masz lat ze piszesz takie historyjki przecież to nie możliwe sa takie żeczy o których piszesz. Lepiej nie zawracaj głowy ludziom na forum bo wiez mi są bardziej poważniejsze sprwy niz twoje jak to mozna wogóle nazwać problemem . Dziecko idz na spacer to ochłoniesz !!!!!!!!!!!!

Gość sweetybee
hmm wiem wiem ze to glupie,sama sie zastanawiam nad tym jak moglam cos takiego wymodzic.DO JA ALBO NIE JA,wiesz o ty wydajesz na tabletki bo on konczy w tobie i nie ma co tu o majtkach gadac,nie chodzi mi o to ze to chroni przez ciaza tylko czy jak on ma wytrysk nie we mnie i potem jak sie ubierzemy to sie przytuli czy mozliwe aby plemniki mialy taka zywotnosc.PS nie badz taka madra,tabletki wlasnie przestalam brac bo mialam dosc migreny.

Gość oczywitym jest że masz
jakieś 15 lat i nic o życiu nie wiesz...

Gość sweetybee
hmm moze i nie wiem,poprostu pytam ,nic wiecej nie oczekje umoralniajacych gatek tylko odpowiedzi tak lub nie ,szczerej i zyczliwej nic wiecej

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LITOŚCI!!!!!!

Gość k.k.l
sama doprowadzasz sie do jakis schiz NIE ZAPŁODNIENIE NIE BYŁO MOŻLIWE.BO JAK PRZEZ MAJTKI?

Gość gość
Kup sobie test ciazowy w aptece.

Gość gość
Po prawie 12 latach autorka nie potrzebuje juz żadnego testu! :O