Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CLARINSO

JAKI JEST ULUBIONY SZAMPON POLEK? WASZE TYPY.

Polecane posty

Gość elka 336
MYDLNICA LEKARSKA - szampon ten kupuję w aptece

Gość deidra
Fitomed - z mydlnicą lekarską ten do włosów normalnych.

Gość Breta
Polecam wszystko z serii Echosline do włosów. Rewelacja!!!!!!!!! Produkty tanie, objętościowo duuuże, a efekty mówią same za siebie (dostępne na Allegro lub w Pasażu Królewskim w Gdańsku). Przetestowałam i chyba do końca życia przy nich zostanę :-))

Gość CLARINSO
heh nie wiedziałąm że ten topik jeszcze odżyje ;) Ostatnio króluje u mnie Elseve Czerowony :) I zastanawiam sięjaki kupićnastępny bo w sumie z farbowanych włosów niewiele zostało, ale po tych do farbowanych to mi sięładnie włosy rozczesują;)

Gość ijaaa
gliss kur- płynny jedwab :)

Zdezydowanie GlissKurr...Rewelacja. Szampon+balsam. Do koloru do wyboru...GlissKurrów jest bardzo dużo...do każdego rodzaju włosów. Serdecznie Wam polecam. Pantene-ProV...porównywalny dla mnie do GlissKurrów...Także serdecznie polecam. (Złota linia lub Gęste i Mocne)

pollena eva rumiankowy + odżywka z tej serii. Jest super, nauralny i w końcu mnie głowa nie swędzi od łupieżu bo łupież zniknął:)

Gość Milla...
Elseve regenium, seboradin i wszystkie Gliss Kur

Ja stosuję czerwony elseve: szampon + odżywka. zdecydowanie ułatwia rozczesywanie włosów. stosuję go od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolona :-)

ojj widac ze kazdy wlos jest inny...mi np bardziej zaszkodzily GlissKur niz pomogly... po tym do wlosow suchych i zniszczonych, wlosy mam jeszcze bardziej suche, brzydko pachna no w ogole jakies siano :P ale jak wam pomagaja to dobrze :) ja za to polecam Herball Essenses, ten taki zielony z serii kwiatowej-oczyszczajacy. super super super! po nim mam najdluzej wlosy czyste, nieoklapniete, swieze... dziewczyny, tak spytam na marginesie, znacie jakas dobra odzywke do samych koncowek(albo do wlosow)? taka regenerujaca, odbudowujaca? bo ja probowalam np. glisskur, ale tylko pogorszyla sytuacje...:(

Gość Mozaik
z Biedronki

Gość polska murzynka
Ja też jestem fanką szamponów Fitomed. Mam alergię i to jedne z nielicznych nieuczulających.

Gość hopsa sa
avon do wlosow przetluszczajacych sie

Gość Kamilka_21
Ja używam Palmolive Mleko & Miód :) Włosy są po nim miękkie no i fajnie pachnie :)

Gość Pantene
tylko po nim włosy mi się nie przetłuszczają po jednym dniu:)

Clairol - Herbal Essences oczyszczający i Avon dodający objętości ...

Gość kalinka23
Fructis, super zapach i dobrze działa na moje włoski, ale to taki młodzieżowy bardziej mam wrażenie. Profilaktycznie na łupież to Nizoral.

Gość Elseve ten
niebieski przeciwłupieżowy 2w1 z odżywką

Gość *** ruda
a ja seboradin albo np. pokrzywowy najtańszy - przynajmniej po tych nie dostaje łupiezu

Ivaa - polecam serum do zniszczonych koncówek z AVONU. Stosowałam przez trzy lata i mogłam podcinać rozdwojone końcówki raz w roku :-) Dzięki temu mam teraz dłuuugie i piękne włosy :-) Szampon - GlissKur płynny jedwab, odżywka - Echosline z bambusa (rewelka! Juz jakaś też to stosuje - czytałam wcześniej :-) )

Gość razdwatrzy
Zwykły bambino rumiankowy jest super, tylko jak pojawi się biały syf to trzeba Nizoral odkopać :)

W końcu udało mi się znaleźć sklep zielarski z produktami FITOMED i jestem zdania, że szampon tejże firmy do włosów normalnych i suchych jest genialny:)

Gość Deljaaaaaaaaaaa
schauma czerwony do włosów farbowanych

Gość fedorowa
Herbal essences - fajowo pachnie i lubię swoje włoski po nim, ale od czasu do czasu Nizoralkiem trzeba je umyć żeby nic im nie dokuczało :)

Gość młynek co miele sól na dnie mo
mój ulubiony to schauma - różne rodzaje

Gość grubakaśka
Ostatnio Nizoral, znowu mnie to złapało!!!! Czemu to akurat teraz jak są wakacje? Nic to, niedługo będzie po wszystkim.

Gość no cóż..................
SCHAUMA brązowy, tzn kokos i masło shea - cudiwny zapach, idealny połysk, włosy super się układają i nie przetłuszczają się. genialny!!!

Gość mms
do włosów breazowych z yves rocgher- włoski leciutkie i nie przetluszczaja sie tak szybko jak po normalnych :).Nie znosze natomiast Timotei ;/