Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edit27

upławy a ciąża

Polecane posty

Gość edit27

czy miałyscie upławy w ciązy? Rzadko mi sie to zdarzało, ale odkad jestem w ciazy cały czas mam mokro. To dopiero 3 tydzien ciazy ( własnie sie dowiedziałam),do lekarza ide za tydzien, ale mecza mnie te upłwy. Dodam, że nie maja nieprzyjemnego zapachu

Gość edit27
prosze o odpowiedz

Gość edit27
biały lub przezroczysty a konsystencja raczej rzadka

Gość jaki kolor i konsystencja
ja słyszałam, że to normalne na początku ciąży, więc sie nie prze3jmuj

Gość edit27
boli mnie i mam momentami zawroty głowy oraz cały czas chce mi sie jesz. Nie smakuje mi tez kawa, mimo ze wczesniej piłam po 4 filizanki dziennie

witaj! ja takze niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i czasami meczy mnie rozciagliwy przezroczysty sluz jak w dni plodne, czasem mam tez taki bialy \"zbity\" zakrzeply hmm nie wiem jak to opisac koloru bialego

Gość Renola
czy ktoś może mi poradzić jak walczyć w ciży (14 tydzień) z zakażeniem bakteryjnym - upławy koloru żółto-beżowego a czasem są aż pomarańczowe. Lekarz dał Dalacin ale uczuliłam się na niego - swędzenie i polecił nic nie brać od ostatniej środy! Boję się że to niebezpieczne. Doradźcie coś

Gość rumiankaa
odpiszcie an moje pytanie pliss!

Gość rumiankaa
a czy moga one byc takie jak w zwyklym cyklu... o rozej konsystencji w roznym czasie i czasem tesh sucho?

ja od samego początku - teraz już 6 miesiąc,,, tylko kolor mi się zmienił na nieco bardziej słomkowy niż biały.. hmmmm, a może tak byc nie powinno?? :P

Gość gisiavisia.com
mam 14 lat i jestem w 4 miesiacu .prosze jakąś mame aby napisała na stronie wypowiedzi coś do mnie bo nie mam e-maila boje sie porodu.Ale sex jest taki przyjemny ze nie mogłam sie oprzec mojemu 23 letniemu chłopakowi ,a pozatym jak bym mu nie dała to i tak by mnie upił i sam rozebrał mnie i wydymał

Gość CIPUSIA
MAM UPŁAW

Gość MŁODA_DUPCIA
POMÓŻCIE!!! Nie moge juz tego zniesc...napierdala w chuj... A to dopiero 2miesiac...

Gość Strapiona
Mam 14 lat a ja nie chciałam ale bartek z kolegami wzieli mnie na siłe i zaczeli mi to robić ,a ja akurat miesiączkowałam.Wczoraj dowiedziałam się ze jestem w ciazy i nie wiem jak powiedzieć rodzicom!! POOOOMMOCCCCYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość normalna...
mowie sie ze w 2 miesiacu ciaza nie ma nog, a nie plud......

Gość normalna...
tzn mowi

Gość ciaż-liwa
A w którym miesiacu ciaży rosną nogi?

Gość ciaż-liwa
nogi matki yyy twu tpo znaczy nogi nie wiem

Gość ciaż-liwa
tzn mialo byc ze nogi ciazy tzn kiedy rosna te nogi;

Gość cipmama
Poprosił mnie o loda i jakos zaszłam w ciaże ale nie wiem kiedy nogi rosna i komu?

STRAPIONA! Jak masz 14 lat to idziesz z rodzicami do prokuratora z potwierdzeniem ginekologa, że jesteś w ciąży i który to wg. niego tydzień, on wystawia zaświadczenie i do 12 tygodnia ciąży możesz legalnie dokonać aborcji. Dziewczynki poniżej 15 lat które są w ciąży traktowane są tak jak by wobec nich popełniono przestępstwo (mimo nawet chęci obojga partnerów i nie jest istotne czy to Twój rówieśnik czy młodszy czy również starszy chłopak).

Gość mania22
cześć dziewczyny:)ja jestem w 21 tygodniu ciąży i także mam problemy z upławami ale podobno to bardzo normalne w naszym stanie!połozna uprzedziła mnie że gdybym miała upławy koloru żółtego lub zielonego to mam zgłosic sie do lekarza!

Gość po wszytskim
Qurewa-mewa wiesz co... zastanow się co piszesz... co 3 miesiące w ciąże zachodzisz... ciekawe jak?? a jeśli już to przestań się pierdolić na lewo i prawo bo jak te niby 30 dzieci dorosną i kiedyś Cię znajdą to od całej 30 dostaniesz taki wpierdol że się niepozbierasz:):):) pozdrowienia

Gość ola1234567
Hej! mam pyatnie... boje sie ze jestem w caizy... . Moje objawy to dwa dni spózniajaca sie miesiaczka zero sluzu a jesli juz to nie ładnie pachnace grudki, dwa kujace mnei na zmane jajnki i bolace piersi:(. A i dodam ze zrobiłam test wyszedł negattywnie. Ale mnie to nie przekonuje...

Gość aleks22
hej wszystkim mam zapytanie dot. upławu - podejrzewam że mogę być w ciąży, dzisiaj jest 31 dzien mojego cyklu i powinnam mieć miesiączkę. Myslałam ze ją dostałam kiedy zobaczyłam na bieliźnie brązową plamkę. Tak jak niektóre z was pisałyście mialam też różne śluzy czasami przezroczyste pod koniec cyklu nawet i raz gęsty bardzo i mlecznie biały. Poprzednią ciąze poroniłam więc troche się obawiam. Po za tym ma też inne objawy (no ale mogą one być mylne). Byłby to pierwszy miesiąc ciąży - test robiłam okolo tydzien temu i nic nie wykazało. proszę o odpowiedź.

Gość aleks22
ola - to grzybica.... a nie ciąza, sorki ale musisz isć do ginekologa po leki dopochwowe lub po maść do apteki.

Gość chaneczka
Jak tak Was tu czytam niektóre to szczerze powiem, że nie chciałabym aby któraś z was była w przyszłości moją matką, słownictwo the best!!! To strona o wspaniałych istotkach, a nie języku łacińskim!